9 грудня 2013 року Porsche Finance Group передала у користування Товариству Червоного Хреста України автомобіль Volkswagen Multivan для реалізації їх численних соціальних проектів, спрямованих на допомогу людям.
Товариство Червоного Хреста України проводить низку важливих медико-соціальних програм, допомагаючи тисячам людей. Volkswagen Multivan, переданий Porsche Finance Group, допоможе вирішувати логістичні питання у рамках діяльності організації. Компанія передала у користування цей автомобіль замість SEAT Altea XL Copa, наданого у червні цього року. Згідно з укладеним договором, Porsche Finance Group може щопівроку впродовж двох років заміняти наданий Товариству транспортний засіб на новий.
«Допомога тим, хто її потребує, – це можливість для бізнесу направляти свої зусилля у благородну, важливу справу, – говорить Йозеф Граф, голова правління Porsche Finance Group. – Беручи участь у благодійних ініціативах, ми робимо свій посильний внесок у майбутнє суспільства».
Вибір на користь Volkswagen Multivan було зроблено не випадково. Volkswagen Multivan – автомобіль, який має велику місткість, що забезпечує пасажирам комфорт у поїздках, а також високий рівень безпеки.
«Ми раді, що і приватні особи, і представники бізнесу підтримують благородні ініціативи нашої організації, – зазначив Президент Товариства Червоного Хреста України Іван Усиченко. – Товариство Червоного Хреста надає медико-соціальну допомогу, здійснює виїзди у місця надзвичайних ситуацій, розшукує людей для возз’єднання з сім’ями, навчає українців навичкам першої допомоги та здійснює чимало інших проектів для людей. Наша мобільність допомагає щодня підтримувати нужденних та рятувати людські життя».

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, та є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, і є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищевказаних марок автомобілів.

Інформаційна підтримка:
Комунікаційне агентство SPN Ogilvy Ukraine