pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Бадмінтон - універсальний вид спорту для людей з вадами інтелекту. Національний Турнір Спеціальної Олімпіади України (CОУ)

Київ, Україна
15 грудня 2013 р.
Бадмінтон - універсальний вид спорту для людей з вадами інтелекту.
Національний Турнір Спеціальної Олімпіади України (CОУ) з бадмінтону
28 грудня 2013 року об 11.00 в м. Київ в спорткомплексі «Сирець» (вул. Котовського, 4), згідно Положення про проведення змагань дітей та молоді з вадами розумового розвитку за програмою Спеціальної Олімпіади України, затвердженого наказом МОН №919 від 04.10.2010 р., Спеціальна Олімпіада України проводитиме Національний Турнір CОУ з бадмінтону з метою вдосконалення спортивної майстерності бадмінтоністів СОУ, їх соціальної та психологічної адаптації, виявлення кращих спортсменів для комплектування збірної команди України для участі в Європейських літніх іграх СОЄ/Є в Бельгії, а також популяризації Спеціальної Олімпіади і бадмінтону вцілому.
В турнірі братимуть участь команди з Києва, Київської, Запорізької, Полтавської, Хмельницької та Житомирської областей, гравці котрих виборюватимуть першість в одиночних (чоловічі і жіночі) та змішаних змаганнях.
В Україні бадмінтон щороку набирає популярність. Ним займається близько 200 осіб з вадами інтелекту. Бадмінтоністи cпеціальної Олімпіади України мають і неабиякий досвід участі в міжнародних турнірах – великим досягненням нашої команди є золота та три бронзові медалі на Всесвітніх Літніх Іграх Спеціальної Олімпіади 2007 року в Китаї та 2011 року в Греції. Свою працю до цього успіху доклали тренери, судді і педагоги, працюючи практично на доброчинних засадах.
Підтримка турніру Фундацією Кока-Кола та МакДональдз Україна надасть можливість перетворити його на передноворічне свято бадмінтону.
Приходь та підтримaй спортсменів Спеціальної Олімпіади!

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Міжнародна благодійна Організація Спеціальна Олімпіада заснована в 1968 році Юніс Кеннеді Шрайвер в США. Це найбільша в світі програма тренувань і змагань для людей з розумовими вадами. 4 мільйони спортсменів в 175 країнах світу тренуються і змагаються в 29 олімпійських літніх і зимових видах спорту в місцевих, національних та міжнародних змаганнях. Через заняття фізичною культурою і спортом Спеціальна Олімпіада бореться зі стереотипними уявленнями суспільства про можливості осіб з розумовими вадами, стоїть на сторожі їх здоров’я та сприяє інтеграції неповносправних людей в життя суспільства. Цей рух у всьому світі підтримується видатними людьми, державними діячами, численними волонтерами. Велика робота проводиться по підтримці і залученню до цієї діяльності членів сімей.

Фундація Кока-Кола – це благодійна організація, заснована 1984 року у США, за допомогою якої Компанія Кока-Кола реалізує свої благодійні проекти у всьому світі. Фундація підтримує ініціативи та програми місцевих громад, які відповідають нагальним суспільним потребам і пріоритетам в таких напрямах: популяризація здорового способу життя, збереження водних ресурсів, переробка вторинної сировини, підтримка освітніх програм. Загалом Фундація Кока-Кола за роки своєї роботи надала понад 300 млн. доларів США на благодійні проекти.
Спеціальна Олімпіада України пишається 10-річною співпрацею «МакДональдз Юкрейн Лтд»

Похожие пресс-релизы