pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Особливі пропозиції для власників преміальних карток MasterCard від Діамантбанку

Власники преміальних карток MasterCard від Діамантбанку, вирушаючи на гірськолижний курорт, можуть скористатися особливими пропозиціями на курортах Європи, які зроблять їх відпочинок незабутнім. Зокрема, отримати знижку 10% в готелі L'AigledesNieges, який розташований у французькому містечку Вальд'Ізер, поблизу снігових трас.

Щоб скористатися пропозицією, потрібно надіслати промокод «MasterCardOffer» під час бронювання на електронну адресу [email protected] або назвати промокод, зателефонувавши за номером 0033 (0) 4 79 06 18 88.

Розташований в самому центрі історичної частини містечка Вальд'Ізер, готель L'AigledesNieges вважається одним із наймодніших місць регіону.

Піднявшись на висоту 1850 м над рівнем моря, готель приваблює своїм унікальним місцем розташування в кількох кроках від снігових трас. Завдяки цьому ви зможете насолоджуватися всіма перевагами курорту.

Пропозиція дійсна до 14 квітня 2014 року.

Ознайомитися з повним переліком курортів Європи, що надають ексклюзивні знижки, та дізнатися детальні умови акції можна на сайті www.mastercard.ua

Похожие пресс-релизы