pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулось позачергове зібрання акціонерів ПАТ «Хорольського молококонсервного комбінату дитячих продуктів».

Хорол, 24 січня 2014 року - відбулося позачергове зібрання акціонерів ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів».

Загальним зібранням акціонерів Товариства прийнято рішення про звільнення Гавриленкова Миколи Протасовича з посади Члена наглядової ради та дострокове припинення повноважень наглядової ради товариства . Згідно загальної кількості голосів акціонерів новим Членом наглядової ради строком на три роки обрано Почеп Володимира Анатолійовича. Склад самої наглядової ради залишився незмінним.

Особою, яка уповноважується на підписання статуту від імені товариства та здійснення необхідних дій для проведення державної реєстрації статуту обрано Кузьменко Артема Васильовича.

Крім того, були внесені незначні зміни до статуту товариства, «Положення про загальні збори акціонерів» та «Положення про наглядову раду Публічного акціонерного товариства «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» шляхом викладення їх в новій редакції.

Згідно порядку денного також було розглянуто питання про інтелектуальну власність Товариства, реєстрацію, відчуження та розробку нових торгових марок. Про затвердження довгострокової комплексної інвестиційної програми зі стратегічного розвитку ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» як національного лідера, що відповідає міжнародним стандартам в індустрії дитячого харчування, на період 2013-2015 рр.

Про ПАТ "Хорольський МКК ДП"

ПАТ "Хорольський МКК ДП" - єдиний виробник дитячого і спеціального харчування на території України. Комбінат засновано в 1972 році. Виробництво Хорольського МККДП знаходиться в екологічно чистому районі Полтавської області і займає площу 58 800 м ². Компанія здійснює ретельний контроль якості своєї продукції на кожному етапі виробництва і відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009.

Додаткову інформацію про комбінат можна знайти на веб-сайті http://malysh.ua.

Похожие пресс-релизы