pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Porsche Finance Group здійснює мрії з проектом «PFG – ваша фінансова сім’я»

Porsche Finance Group запровадила новий інтернет-проект «PFG здійснює мрії», що втілює в життя мрії українців. Він створює максимум умов для прояву найкращих людських якостей – милосердя та емпатії, а також виявлення природного бажання допомагати іншим.
Porsche Finance Group продовжує успішно втілювати основну концепцію компанії – The Loveliest Services Provider. Її нова соціальна ініціатива «PFG здійснює мрії» спрямована на відродження в українців віри у дива та допомогу тим, хто її особливо потребує: розвиток моральних цінностей сім’ї та суспільства та їх застосування у повсякденному житті.
На сторінці проекту у соціальній мережі Facebook «PFG – ваша фінансова сім’я» https://www.facebook.com/PFGua звичайна українська сім’я розповідає чимало цікавих фактів і дає поради про життя й бізнес, традиції й культуру, технології і спорт. А також ділиться своїм досвідом і знаннями щодо фінансових послуг (кредитування й лізингу), автомобілів та особливостей фінансового сервісу в інших країнах.
Цікаво те, що впродовж 4 місяців після приєднання до сторінки проекту, Porsche Finance Group щомісяця допомагатиме українцям у здійсненні їх заповітних бажань. Кожен користувач соцмережі, що приєднався до Porsche Finance Group, може обрати 1–3 друзів, яким хоче допомогти, та описати їхні мрії. Для цього останнім потрібно прийняти запрошення приєднатись до сторінки «PFG – ваша фінансова сім’я» й також обрати 1–3 близьких людей, чиї мрії вони хочуть допомогти здійснити. За підсумками кожного місяця мрії будуть реалізовані для кількох учасників сторінки за рішенням комісії компанії, а імена щасливчиків опубліковані у мережі. У проекті можуть взяти участь українці старші за 18 років, які є постійними учасниками сторінки «PFG – ваша фінансова сім’я».
З 1 листопада 2013 року українці розповідають про найзаповітніші мрії своїх близьких і друзів. І здебільшого вони просять не про матеріальні блага, а занепокоєні здоров’ям та добробутом своїх близьких і рідних. Серед побажань – відновлення здоров’я після операцій; підтримка у фінансуванні бізнес-проектів, можливість грати у музичній групі. Також українці мріють здійснити благодійні проекти – допомагати будинкам для літніх людей, купити зимовий одяг у дитячі будинки та проводити творчі заняття з дітьми з обмеженими можливостями.
Компанія Porsche Finance Group запрошує допомогти своїм близьким у здійсненні мрії й долучитися до сторінки проекту «PFG – ваша фінансова сім’я». Ласкаво просимо у сім’ю Рorsche Finance Group!

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «ПоршеМобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, та є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком і є посередником при видачі страхових полісів для покупців зазначених марок автомобілів.

Інформаційна підтримка:
Комунікаційне агентство SPN Communications
Аліна Громова
Тел. 044-254-63-73
Моб. 067 4075635
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы