pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Клуб 5 Зірок розширює партнерську мережу

В лютому 2014 року Клуб 5 Зірок підключив нового партнера - страхову компанію «Арсенал Страхування». Тепер клієнти клубу мають можливість скористатись широким спектром послуг по ключовим напрямам страхування зі знижкою до 25%.

Клуб 5 Зірок продовжує активно розширювати партнерську мережу та відкривати нові можливості для своїх клієнтів. В лютому новим страховим партнером стала компанія «Арсенал Страхування». Відтепер учасникам Клубу 5 Зірок доступний широкий спектр страхових послуг на вигідних умовах зі знижкою до 25%, а саме:

• обов’язкове страхування громадянської відповідальності перед третіми особами (ОСАГО),
• добровільне страхування КАСКО,
• Експрес-страхування майна (будинків, квартир, оздоблення, побутової техніки тощо).

«Вибудувати надійну партнерську мережу, одне з ключових завдань Клубу 5 Зірок. Саме тому у якості надійного страхового партнера ми обрали компанію «Арсенал Страхування», що має бездоганну репутацію та дев’ятирічний досвід на ринку», зазначив керівник проекту Клубу 5 Зірок, Євгеній Ковтун.

Нагадаємо, власники клубної картки 5 Зірок вже мають можливість відчути усі переваги членства, зокрема, отримати знижки від GUMAmarket, Bauer Media Group, Артекс-94, Альфа-Аеротурсервіс, Premio Travel та Smile Assistance.
Окрім знижок учасникам Клубу 5 Зірок автоматично доступні додаткові опції: спеціальні акційні пропозиції, пріоритетна доставка товарів, участь в акціях клубу та гарантований подарунок при вступі до клубу.

На сьогоднішній день Клуб 5 Зірок об’єднує більш ніж 110 тисяч учасників по всій території України і їх кількість з кожним днем невпинно зростає.

Для довідки:
Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Росії і Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы