pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АВАНТ - БАНК пропонує клієнтам пакет антикризових продуктів

24.02.2014 р.

АВАНТ- БАНК завжди особливу увагу приділяв питанню персоніфікованого обслуговування своїх клієнтів. Сьогодні ж в умовах нестабільної соціально-політичної ситуації в Україні саме такий формат роботи з клієнтами повністю виправдав себе. Гнучкість і оперативність дозволили банку збільшити депозитний портфель фізичних осіб на 93 млн грн за період з 1 січня по 21 лютого поточного року, а приріст залишків фізичних осіб за цей же період склав 120 млн грн. Загалом з початку року клієнти відкрили в банку 735 нових рахунків.

Саме персоніфікована робота з клієнтами дозволяє банку в режимі онлайн відстежувати поточні зміни потреб клієнтів і оперативно реагувати на них. Так, АВАНТ - БАНК розробив і пропонує наразі пакет антикризових продуктів, який містить:

- встановлення індивідуального розміру депозитної ставки;
- переведення валюти вкладу з національної валюти в іноземну;
- компенсацію втрат курсової різниці при конвертації валют за рахунок банку;
- страхування вкладів клієнтів;
- оренду індивідуальних сейфів;
- перевезення цінностей клієнтів у межах країни.

З метою максимального захисту коштів клієнтів АВАНТ- БАНК застрахував всі грошові залишки в касах відділень. На даний момент АВАНТ - БАНК працює в звичайному режимі, без будь-яких обмежень.
Довідково:
Публічне акціонерне товариство «АВАНТ-БАНК» – універсальна фінансова установа, яка працює на ринку України з 2009 року. Банк є постійним учасникам Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Серед стратегічних завдань банку до кінця 2016 року – забезпечити присутність у всіх обласних і регіональних центрах країни. Лише цього року банк планує відкрити 30 нових відділень. Станом на лютий 2014 року регіональна мережа нараховує 43 відділення у 21 області України. Фінансові показники станом на 01.01.14 р. становлять: активи – 3788 млн грн, статутний капітал – 320 млн грн, регулятивний капітал – 355,2 млн грн. Кредитний рейтинг АВАНТ-БАНКУ за даними НРА «Рюрік»: uaBBB+ з прогнозом «стабільний».

Похожие пресс-релизы