pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сучасна якість лікування доступна кожному у Клінічній лікарні «Феофанія»

Довгі роки Клінічна лікарня «Феофанія» мала статус закритого лікувального закладу, доступного лише для окремого кола людей. Дійсно, серед відомих громадських діячів та політиків чимало довірили своє здоров’я досвідченим фахівцям Клінічної лікарні «Феофанія». Проте сьогодні кваліфіковану медичну допомогу у лікарні можуть отримати абсолютно всі громадяни України та іноземці, які досягли 18 років.

Клінічна лікарня «Феофанія» не залишається осторонь важливих процесів в українському суспільстві. Події останніх днів у центрі Києва сколихнули весь світ, і особлива роль у подоланні кризи лягла на лікарів. Клінічна лікарня «Феофанія» оперативно реагувала на запити поранених в ході подій на Майдані, і залишається відкритою для пацієнтів, які досі потребують додаткового обстеження талікування.«Сьогодні сотні людей перебувають у лікарнях в різних куточках України й обов’язок усіх лікарів – боротися за їхнє життя та здоров’я. Як фахівці ми розуміємо, що для деяких жертв подій на Майдані невеликий термін перебування в лікарні – зовсім не гарантує остаточне одужання. Саме тому, ми закликаємо всіх поранених, які перебувають у лікарнях України, сміливо звертатися за безкоштовною допомогою до Клінічної лікарні «Феофанія». Єдине, що необхідно для цього зробити – отримати направлення в медичних координаторів Ради Майдану. Ми усвідомлюємо, наскільки важливим для багатьох пацієнтів є подальше спеціалізоване лікування та обстеження, і тому наголошуємо на необхідності контролювати стан здоров’я після курсу лікування», - підкреслив головний лікар Клінічної лікарні «Феофанія» Семенів Ігор Петрович.
Телефони координаторів:
063-197-03-03
098-808-03-03

Перед тим, як зважитися на медичне обстеження і тим більше на хірургічне втручання, пацієнт неодмінно вагається та потребує профільної консультації. Таке завдання було покладене на Консультативну поліклініку, яка діє на базі Клінічної лікарні «Феофанія». Консультаційні послуги поліклініки надаються пацієнтам від 18 років, серед яких можуть бути як громадяни України, так і іноземці. Консультації проводять лікарі вищої категорії, кандидати та доктори медичних наук.Телефон Консультативної поліклініки: +38 (044) 259-69-21.

«Клінічна лікарня «Феофанія» - це найперше колектив із висококваліфікованих лікарів, яким для роботи надане найсучасніше лабораторне та діагностичне обладнання. Важливо, щоб кожна людина мала доступ до високої якості лікування, і була належно поінформована. Ефективним кроком у цьому напрямкустало відкриття на базі «Феофанії» Консультативної поліклініки. Тепер, зробивши лише один телефонний дзвінок до реєстратури поліклініки, пацієнт можезаписатися на консультацію до спеціалістів хірургічного чи терапевтичного профілю Клінічної лікарні «Феофанія», та в подальшому отриматидетальнийплан діагностики йлікування», - говорить заступник головного лікаря з медичної частини Строкань Андрій Миколайович.


Клінічна лікарня «Феофанія» відома своїмВсеукраїнським центром радіохірургії, створеним у 2011 році. Центр обладнаний найсучаснішою медичною апаратурою, за допомогою якої проводиться повна діагностика та лікування онкологічних захворювань. На базі центру діють відділення променевої діагностики, відділення променевої терапії, відділ виробництва радіо фармпрепаратів, відділ радіаційної безпеки і дозиметричного контролю. Застосовуючиінноваційнітехнології для детальноїдіагностикираковихпухлин, в центріпроводятьлікуванняраку змаксимальнимзбереженнямздоровихорганів. Лікарі та фізики пройшли стажування в Університетській клініці м. Фрайбург, в клініках Великобританії, Швеції, Австрії, Чехії, Бельгії, та інших європейських країн.

Розвиток медичної індустрії диктує прогресивним лікарням стрімкі темпи модернізації, і тому Клінічна лікарня «Феофанія» постійно підвищує свою кваліфікацію на міжнародному рівні. Сьогодні в роботі лікарні задіяно 225 лікарів та 577 середніх медичних працівників.Співпрацюючи з Національною академією медичних наук України, «Феофанія» закріпила за собою статус авторитетного науково-практичногоцентру. Керівництво лікарні регулярно бере участь у заходах, які піднімають проблематику якості медичної допомоги та безпеки пацієнтів у процесі розвитку національної системи охорони здоров’я. У жовтні 2013 року в Клінічній лікарні «Феофанія» відбулася перша в Україні науково-практична конференція з міжнародною участю «Якість медичної допомоги – освіта, наука і практика». Клінічна лікарня «Феофанія» очолила напрямок надання консультативно-методичної допомоги державним та приватним установам сфери охорони здоров’я та навчання медичного персоналу на базі Центру підвищення кваліфікації медичних працівників Клінічної лікарні «Феофанія».

Інформаційна довідка:Клінічна лікарня «Феофанія» надає високопрофесійні медичні послуги з діагностики та лікування всіх видів захворювань. За рік в Клінічній лікарні «Феофанія» проліковується понад 13 000 пацієнтів. Структура клінічної лікарні «Феофанія» складається з 42 лікувальних та діагностичних підрозділів. Лікарню розгорнуто на 550 ліжок, а також 33 ліжка відділень анестезіології та інтенсивної терапії. В лікарні функціонує потужна діагностична база.
Детальну інформацію про графік роботи лікарні та Консультативної поліклінікиможна отримати на сайті http://www.feofaniya.org/.

Похожие пресс-релизы