pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Мобілізовані працівники ПАТ «Дніпропетровськгаз» збережуть своє робоче місце і зарплату

Набрали чинності законодавчі акти, згідно з якими за всіма мобілізованими працівниками компанії будуть збережені робочі місця і зарплата. Таким чином ПАТ «Дніпропетровськгаз» гарантує своїм співробітникам, які призвані до лав збройних сил, спокійну службу і впевненість у майбутньому.
З дня оголошення в Україні часткової мобілізації, повістки вже отримали і поїхали на місце несення служби 7 працівників ПАТ «Дніпропетровськгаз». Ці працівники отримали повістки до 1 квітня 2014 року. На той час наше підприємство керувалось у своїх діях ст. 36 п.3 Кодексу законів про працю, де сказано, що громадянин України, покликаний до лав збройних сил, зобов'язаний звільнитися з роботи з гарантією відновлення на займаній після завершення терміну мобілізації.
З 1 квітня 2014 року набрав чинності закон № 1169-VII "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо забезпечення проведення мобілізації», яким передбачено, що за мобілізованими співробітниками протягом року зберігаються робочі місця, посади і середня зарплата. На жаль, на даний час Міністерство соціальної політики і праці не надало роз’яснень щодо виконання окремих норм цього закону. Однак, наша компанія, зважаючи на соціальну складову, вже розпочала роботу з відновлення тих працівників, що були призвані раніше, на їх робочих місцях з відповідними внесеннями змін у трудові книжки.
«Ситуація, у якій опинилась наша компанія, для всіх нова, - говорить Голова Правління Юрій Френкель, – наше першочергове завдання – забезпечити виконання Закону, друге - забезпечити в умовах загальної мобілізації нормальну роботу підприємства і спокій наших призовників.»
ПАТ «Дніпропетровськгаз» з розумінням ставиться до того, що співробітників можуть призвати до лав збройних сил. Тому робоче навантаження, що виникло в результаті відсутності мобілізованого співробітника, буде розподілено між працюючими співробітниками, з дотриманням умов колективного договору.

Довідка:
ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,5 мільярдів кубометрів.
Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 2,5 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».
ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися
до спеціаліста зі зв’язків з громадськістю
Лобач Олени
тел. раб. (056) 790-42-67
тел. моб. (067) 610-78-83
e-mail: [email protected]
www.dngas.dp.ua

Похожие пресс-релизы