pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Опитування «ТЕЛЕКАНАЛУ 100 – ТЕЛЕКАНАЛУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ». Чи потрібен Україні надзвичайний стан?

Для того аби дізнатися думку телеглядачів «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» в прямому ефірі проводить опитування в соціальних мережах. Наступне питання для глядачів від телеканалу 100 було таким: Чи потрібен Україні надзвичайний стан?

69.9% опитуваних проголосували проти і тільки 30.2 % вважають, що введення надзвичайного стану в даний час необхідне. «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» щодня проводить опитування не тільки в соціальних мережах. Кожен українець має можливість висловитись в прямому ефірі в телефонному режимі та по скап зв’язку.

Телеглядачі по різному висловлюють свої погляди. Проте для «ТЕЛЕКАНАЛУ 100 – ТЕЛЕКАНАЛУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» думка кожного глядача важлива. Олександр з Полтави вважає, що на даний час вводити надзвичайний стан не потрібно. Все повинно вирішитися тільки дипломатичними методами та шляхом переговорів.

Яків який зателефонував в студію прямого ефіру з Німеччини має іншу думку. Він вважає, що ведення надзвичайного стану просто необхідне для нашої країни, оскільки в разі його невиконання буде розкол. А це вигідно тільки Володимиру Путіну. Адже ми вже втратили Крим і просто не можемо допустити розвалу всієї держави.

Анатолій з Луганської області впевнений, що як тільки керівництво держави введе надзвичайний стан донеччани одразу перейдуть на бік Росії. Потрібно тільки мирними методами вирішувати ситуацію. А саме вислухати людей,які живуть на сході та все таки провести референдум. Запевняє, що ніхто не хоче до Росії, люди просто хочуть аби їх думки враховувались.

Гість студії Степан Курпіль народний депутат ВО Батьківщини вважає, що введення надзвичайного стану для проведення антитерористичних акцій не є необхідним. Більше того введення надзвичайного стану може поставити під сумніви президентські вибори, а нам вкрай необхідно обрати легітимного президента для того щоб влада зміцніла і новообраний гарант почав наводити порядок в країні.

«Телеканал 100» - це народний контроль у прямому ефірі. Кожну годину гостями студії стають громадські лідери, впливові політики та відомі митці. «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» працює в прямому ефірі, а це означає що кожен може зателефонувати, зв язатися по скайпу чи висловити свою точку зору в соціальних мережах.

Похожие пресс-релизы