pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Мобільний додаток від «Київстар» та клініки «БОРИС» навчить як надати першу медичну допомогу

24 квітня 2014 року став доступним для завантаження перший український мобільний сервіс для надання допомоги в екстрених ситуаціях – додаток «Перша Мобільна Допомога». Він містить базу знань, яка стане в нагоді у випадках, коли необхідно надати постраждалим першу долікарську поміч. Додаток розробили фахівці «Київстар» та клініки «БОРИС».
Додаток «Перша мобільна допомога» – це наступний крок у розвитку соціальної програми «Мобільне здоров'я», ініційованої національним мобільним оператором «Київстар». Цей додаток стане в нагоді всім абонентам мобільного зв'язку в екстрених ситуаціях, коли необхідно надати постраждалому першу допомогу, наприклад, у випадках травм, переломів, забоїв, та ін. У додатку містяться детальні текстові матеріали та відео-інструкції, а також повна база знань, яку отримують слухачі курсів першої медичної допомоги.
Медичний контент додатку розробили лікарі клініки «БОРИС», фахівці з екстреної медицини та інтенсивної терапії. Додаток доступний користувачам смартфонів на базі iOS та Android.
«Перша мобільна допомога» має кнопку екстреного виклику швидкої допомоги, а також чотири розділи: «База знань», «Лікарні», «Аптечка» і «Важливо». Для зручності користувачів всі дані структуровані за 15 категоріями, серед яких: перші кроки в ситуаціях, коли проблема невідома, дії при ранах і кровотечах, отруєннях, опіках, утопленнях, інсультах, інфарктах та інших випадках, що вимагають негайної допомоги. Вже традиційно для додатків «Київстар» всі поради доступні у відеоформаті.
«Базовий принцип для будь-якого лікаря – не завдати шкоди. Але це не означає «не діяти». Більшість людей, які хочуть допомогти в екстреній ситуації, просто не мають достатньо знань, тому нічого не роблять, – коментує Михайло Радуцький, президент клініки «БОРИС». – Додаток «Перша мобільна допомога» дозволяє надати допомогу людині максимально оперативно».
«Ми сподіваємося, що додаток «Перша мобільна допомога» навчить людей надавати першу допомогу і в разі потреби врятує життя, – коментує Тетяна Пецько, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності «Київстар». – Цей проект продовжив соціальну програму «Мобільне здоров'я», в рамках якої «Київстар» пропонує прикладні мобільні додатки медичної тематики».
«Перша мобільна допомога» – це вже четвертий додаток, розроблений «Київстар» у рамках програми «Мобільне здоров'я». Його можна завантажити абсолютно безкоштовно в онлайн-магазині мобільних додатків AppClub від «Київстар» (без плати за трафік), а також в AppStore і Google Play.
У 2013 році українським користувачам стали доступні мобільні сервіси «Моя Зірочка» для вагітних, «Моя Зірочка. Перший рік» для батьків з дітьми до 1 року і «Добре Бачу» для профілактики зору. Станом на сьогодні їх завантажили вже понад 60 тисяч користувачів.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы