pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

75 тисяч сімей Дніпропетровщини ознайомились з правилами безпеки у новому форматі

ПАТ «Дніпропетровськгаз» у квітні 2014 року провело загальнообласну роз’яснювальну компанію з пропаганди безпечного використання газу у побуті серед населення. Фахівці нашої компанії провели інструктаж з безпеки близько 75 тисячам сімей Дніпропетровської області.
Під час цієї міні-кампанії працівники газових господарств області розповсюдили інформаційні листівки, магніти і наліпки серед наших клієнтів. Як виявити витік газу? Що необхідно робити, якщо ви відчули запах газу? Які симптоми отруєння чадним газом, перша допомога при отруєнні та багато іншої життєво необхідної інформації наші споживачі побачили в промо-матеріалах.
Ця друкована продукція кардинально відрізняється від попередньої новою кольоровою гамою та стилістикою. Крім розповсюджених промо-матеріалів наша компанія встановила 20 біл-бордів з правилами безпеки у 10 районах Дніпропетровської області.
«Ці матеріали містять у собі важливу інформацію, яка дозволить зорієнтуватися у небезпечній ситуації, пов’язаній з використанням газу у побуті, - прокоментувала перший заступник Голови Правління – головний інженер Тетяна Бузовська. - Після ознайомлення наших споживачів з інформаційними листівками, ми вирішили провести соціальне опитування. Таким чином ми дізналися на скільки корисна ця інформація для них».
Результат опитування показав, що для 82% споживачів ця інформація корисна та зрозуміла. Після ознайомлення з правилами безпеки, розміщеними на листівках, 60% опитаних відчувають себе захищеними. Ті респонденти, яким не вистачає інформації в друкованих промо-матеріалах, можуть знайти її на нашому офіційному сайті www.dngas.dp.ua та офіційних сторінках у соцмережах vk і Facebook.
Довідка:
ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,5 мільярдів кубометрів.
Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 2,5 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».
ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися
до спеціаліста зі зв’язків з громадськістю
Лобач Олени
тел. раб. (056) 790-42-67
тел. моб. (067) 610-78-83
e-mail: [email protected]
www.dngas.dp.ua

Похожие пресс-релизы