pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ “Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» розширює горизонти

Хорол, 24 квітня – на території ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» відбулося урочисте відкриття цеху по виготовленню негазованої питної води «Малиш».

Ось вже понад 40 років Хорольський МКК ДП спеціалізується на виробництві дитячого харчування для малюків з перших днів життя. Більше того, комбінат - єдиний виробник замінників грудного молока на території України. Починаючи з 1972 року не одне покоління виросло здоровим завдяки хорольським сумішам. Прийшов час рухатись далі, розширювати горизонти та нарощувати асортимент.

Урочисте відкриття зібрало разом представників міської, районної рад й адміністрації, а також, вперше за останні три роки, в стінах заводу зустрілися регіональні дистриб’ютори, що розповсюджують продукцію хорольського підприємства. Своє дітище представляли Голова наглядової ради Володимир Анатолійович Почеп та в.о. генерального директора Артем Васильович Кузьменко.

Перше слово надано Володимиру Анатолійовичу: «Сьогодні особливий день - день відкриття нової лінії виробництва та презентації нового продукту. І я із задоволенням хочу представити Вашій увазі новинку для малюків - вода «Малиш», яка видобувається зі свердловин глибиною 175-180 м., із залученням автоматичної лінії розливу. Наша вода ідеально підходить для пиття та приготування всіх видів дитячого харчування. Відповідає вимогам Міжнародної системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів – НАССР та ISO».

Негазована питна вода «Малиш» розроблена спільно з Інститутом гігієни та медичної екології ім. А.М. Марзєєва АМН України і схвалено МОЗ. Кожен етап виробництва суворо контролюється акредитованими лабораторіями. Вода видобувається з власних артезіанських свердловин. На даний момент в розпорядженні комбінату їх налічується шість. Свердловини розташовані безпосередньо на місці виробництва, що дозволяє зберегти всі корисні властивості води необхідні для зростаючого організму дитини.

«Малиш» проходить багатоступінчасту очистку та отримує додаткове збагачення активним киснем. Максимально адаптована для приготування дитячого харчування і пиття дітьми з перших днів життя. Має оптимальний вміст макро- та мікроелементів , а також речовин , що беруть участь у формуванні кістково-м'язової системи дитячого організму. Знижений вміст натрію і хлоридів знижує навантаження на серце і нирки малюка. Також серед переваг варто відзначити оптимальну мінералізацію, відсутність консервантів і потреби кип'ятіння перед використанням.

«Усім нам відомо, що вода – це основа життя, але лише якісна вода приносить користь. Ми доклали чимало зусиль, щоб підібрати правильну формулу води. І з гордістю пропонуємо малюкам та їхнім матусям плід своєї праці. Адже все найкраще дітям! Саме з цією думкою була розпочата робота над створенням цеху з виготовлення води. Стратегія підприємства спрямована на постійне оновлення та удосконалення. І можу з впевненістю сказати, що виготовлення води – це лише початок», - розповів Артем Васильович.

Після урочистого розрізання стрічки, в.о. генерального директора Артемом Васильовичем разом із головою районної ради Юлією Бойко та міським головою Ігорем Свириденко, гостям була запропонована екскурсія на виробництво, яку провів начальник цеху Дмитро Середа та головний інженер Іван Омельченко.

Присутні ознайомилися з процесом від початку і до кінця – від видування пляшки до потрапляння на склад. Пройшли виробничими кімнатами, а також провели дегустацію води, при цьому отримавши вичерпну інформацію про «Малиш» та її виготовлення.

Атмосфера будь-якого урочистого відкриття всім знайома: напруга в повітрі, господарі хвилюються, а гості із зацікавленістю чекають. Це у всіх однаково. І зазвичай після офіційних слів подяки і традиційної екскурсії по приміщенню все закінчується. Та керівництво комбінату вирішило обрати інший шлях і по закінченню урочистостей на дистриб’юторів чекала святкова нарада з врученнями дипломів за плідну співпрацю, а ввечері святковий банкет.

____________________________________________________________

"Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" - українська компанія з показниками динамічного розвитку, яка є лідером в сегменті молочних сумішей і стрімко нарощує потужності з виробництва.

Ось уже понад 40 років підприємство спеціалізується на виробництві дитячого харчування для малюків з перших днів життя. Більш того, комбінат є єдиним виробником дитячих молочних сумішей на території України.

Продукція виготовляється тільки з натурального молока, збагачується необхідними вітамінами, мікро-і макроелементами, біологічно цінними компонентами. Суміші розроблені спільно з провідними фахівцями в галузі дієтології та молочного виробництва.

Продукти схвалені Українським НДІ харчування та Інститутом педіатрії, акушерства та гінекології АМН України. Склад сумішей відповідає міжнародному стандарту Codex Alimentarius.

Похожие пресс-релизы