pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» виразив свою повагу колишньому керівнику

Колектив ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» привітав колишнього керівника з днем народження.

Цього дня святкує свої іменини Микола Протасович Гавриленков – людина, що пропрацювала на комбінаті майже все своє життя. І як би там не було, попри всі негаразди та непорозуміння, нинішнє керівництво в особі в.о.генерального директора Артема Васильовича Кузьменка та голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа не змогло залишити цей день без уваги.

Привітати Героя України відправились головний інженер комбінату Іван Кузьмич Омельченко, голова профкому Надія Іллівна Урбанова, начальник відділу з економічної та корпоративної безпеки Олександр Дмитрович Морозенко та прес-секретар Анна Вікторівна Сауся.

Іменинник радо зустрічав представників комбінату та щиро дякував за привітання.

____________________________________________________________

"Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" - українська компанія з показниками динамічного розвитку, яка є лідером в сегменті молочних сумішей і стрімко нарощує потужності з виробництва.

Ось уже понад 40 років підприємство спеціалізується на виробництві дитячого харчування для малюків з перших днів життя. Більш того, комбінат є єдиним виробником дитячих молочних сумішей на території України.

Продукція виготовляється тільки з натурального молока, збагачується необхідними вітамінами, мікро-і макроелементами, біологічно цінними компонентами. Суміші розроблені спільно з провідними фахівцями в галузі дієтології та молочного виробництва.

Продукти схвалені Українським НДІ харчування та Інститутом педіатрії, акушерства та гінекології АМН України. Склад сумішей відповідає міжнародному стандарту Codex Alimentarius.

Похожие пресс-релизы