pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» взяв участь у Міжнародній виставці продуктів харчування

Шанхай, 13-15 травня – пройшла 15-а Міжнародна виставка продуктів харчування - SIAL China 2014, в якій взяв участь ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» в особі голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа, директора по маркетингу Світлани Вікторівни Умеренкової та провідного інженера служби розвитку виробництва Євгена Сергійовича Шатохіна.

SIAL China 2014 - це одна з масштабних виставок продуктів харчування, алкоголю, безалкогольних напоїв та спеціалізованого обладнання в Китаї, яка проходить щорічно в Шанхайському Міжнародному виставковому центрі SNIEC. SIAL China 2014 зарекомендувала себе як авторитетна виставка харчової промисловості, це одне з чотирьох профільних заходів, які щорічно проводяться також у Франції, Канаді, Бразилії, на Близькому Сході.

За кілька років дана виставка стала професійною подією в галузі виробництва напоїв і харчових продуктів. У нинішньому році SIAL CHINA 2014 досягла нового рекорду за 15 років історії:

• 2 400 експонентів з 90 країн і регіонів , 8 виставкових залів N1- N5 , E5 -E7 , +25 % міжнародного зростання, +15 % загальне зростання;
• 45 000 професійних відвідувачів;
• події високого класу: 35+ форумів і кулінарних шоу.

Хорольський комбінат гордо, заманюючи до свого стенду чималою яскравою коробкою «Малютки Premium», яка висіла над стійкою, презентував жителям та гостям Шанхаю продукти дитячого харчування власного виробництва. Відвідувачі стенду мали змогу познайомитись з продукцією ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» в повному обсязі: сухі молочні суміші «Малютка Premium», «Малиш», «Малютка», «Малишка», сухе молоко з вітаміном С та новинка - дитяча негазована питна вода «Малиш».

Завдяки якості продукції та високого рівня кваліфікованості,професійності делегатів, китайські споживачі вже чекають нас на своєму ринку, а на самій виставці на «питання дня» можна номінувати лише одне: «Де придбати Вашу продукцію?». На що представники комбінату жартома відповідали: «Незабаром в магазинах Вашої країни!».

Ця поїздка до Піднебесної дала змогу заявити про себе широкому загалу КНР і не тільки, познайомитись з цікавими людьми, провести ділові зустрічі та відвідати форуми, присвячені актуальним проблемам галузі. Все це дозволило проаналізувати шляхи виходу на ринок Китаю та Азії в цілому.

____________________________________________________________

"Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" - українська компанія з показниками динамічного розвитку, яка є лідером в сегменті молочних сумішей і стрімко нарощує потужності з виробництва.

Ось уже понад 40 років підприємство спеціалізується на виробництві дитячого харчування для малюків з перших днів життя. Більш того, комбінат є єдиним виробником дитячих молочних сумішей на території України.

Продукція виготовляється тільки з натурального молока, збагачується необхідними вітамінами, мікро-і макроелементами, біологічно цінними компонентами. Суміші розроблені спільно з провідними фахівцями в галузі дієтології та молочного виробництва.

Продукти схвалені Українським НДІ харчування та Інститутом педіатрії, акушерства та гінекології АМН України. Склад сумішей відповідає міжнародному стандарту Codex Alimentarius.

Похожие пресс-релизы