pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Пресс-релиз на тему: ВЕРНУМ БАНК визнано лауреатом номінації «Надійний партнер у побудові та веденні бізнесу»

ВЕРНУМ БАНК визнано лауреатом II Міжнародного конкурсу «Банк, якому довіряють -2014» в номінації «Надійний партнер у побудові та веденні бізнесу». Організатором конкурсу виступив спеціалізований журнал «БАНКІРЪ», для визначення переможців застосовувався комплексний метод, з урахуванням фінансових показників банків та оцінки експертів НБУ, регуляторних органів, зарубіжних експертів, рейтингових агентств.
Сергій Євтушенко, заступник Голови Правління Банку, відзначив: «Для нас досить важлива номінація, яку ми отримали, тому що вона базується як на експертній оцінці міжнародного конкурсу , так і на фінансових показниках Банку – підвищення якості кредитного портфелю Банку, високий рівень захищеності виданих кредитів і залучених коштів власним капіталом, і як наслідок, зростання кількості клієнтів. Всі фактори безумовно вказують на те, що напрямок розвитку Банка вірний».

Похожие пресс-релизы