Дискусія щодо підзвітності та прозорості державних компаній

12 червня 2014 року з 15.00 до 17.00 Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» запрошує взяти участь у дискусії на тему «Прозорість та підзвітність державних компаній: як вибудовувати КСВ» (офіс компанії PwC Україна, вул. Жилянська 75).

Партнер дискусії - PwC Україна.

До участі у дискусії запрошено експертів міжнародних організацій, представників посольств, державних органів влади, державних підприємств, громадського сектору та бізнесу.

Під час дискусії обговорюватиметься таке коло питань:
1. Стан державних компаній: аналітичний огляд.
2. Порівняння з вимогами ОЕСР щодо корпоративного управління державних компаній.
3. Звітність державних компаній.
4. Досвід зарубіжних країн.

Цією дискусією Центр «Розвиток КСВ» розпочинає серію заходів з актуалізації ролі держави як відповідального власника. Бізнес-компанії в Україні вже взяли на себе таку відповідальність, а державні компанії, кількість яких складала у 2013 року понад 6000, наразі є досить пасивними. В першу чергу, це стосується прозорості та підзвітності державних компаній.

Зареєструватись можна до 12.00 11 червня за телефоном (044) 280 11 47 або e-mail: [email protected]. Контактна особа – Олена Делягіна.