pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Чемпіонат світу 2014: Удача це єдине, що ми не можемо приклеїти

Чемпіонат світу 2014: Удача це єдине, що ми не можемо приклеїти

Командний дух чи індивідуальний клас? Клеї також мають відношення до гри!

Вже зовсім скоро всі погляди знову будуть прикуті до Мессі, Роналдо, Руні і Ко. Але кому судилося зробити історію як зірці ЧС-2014? Обидва – і бутси, і м'яч – можуть мати право голосу, навіть якщо їм рідко приділяють увагу.

Футбол – сьогодні швидший і динамічніший, ніж будь-коли. Крім спортивної доблесті гравців, розробки у бутсах і м'ячах також зіграли свою роль. Завдяки інноваційній технології, вони допомагають провідним професіоналам, таким як Мессі, реалізовувати гольові моменти з усе зростаючою точністю.

І говорячи про склеювання: Завдяки сучасним клеям, бутси сьогодні значно легші, ніж вони були в епоху Пеле. Високоякісні моделі, такі як ті, що носить Мессі важать менше, ніж 100 грамів. Це робить гравців швидшими, допомагає зберегти енергію і покращує витривалість. Сучасні надлегкі моделі також напрочуд міцні, тому що вони більше не зшиті, натомість, зроблені з найсучасніших матеріалів, скріплених високоефективними клеями.

«Хенкель» є провідним постачальником рішень спеціалізованих клеїв для виробників світових брендів. Язики, вушка, носки, кріплення п'яти і різні пінні матеріали декору – на сьогодні всі вони приклеюються куди потрібно. Підошва теж може складатися з декількох частин, кожна з яких повинна бути приєднана до верхньої частини. І знову ж, це вимагає використання високоефективних клеїв. Одна з останніх розробок від «Хенкель» є поліуретановий клей, який міцно поєднує верхню частину з підошвою в одній операції за допомогою єдиного промазування. Для виробників це означає більш низькі витрати клею і більш відповідальне ставлення до виробництва.

Високоякісні турнірні м’ячі теж більше не з натуральної шкіри. Вона була замінена на передові пластмаси, а швейні технології з використанням голок і ниток тепер пішли в минуле. Панелі просто склеєні разом. Зроблені безшовні поверхні надають м'ячу максимальну зносостійкість, покращує його льотні характеристики і знижує водопоглинання в дощові дні матчів.

Таким чином, Кубок світу в цьому році проходить під найкращими технічними умовами. Все, що фани можуть зараз зробити, це схрестити пальці на руках, схрестити пальці на ногах і сподіватися, що удача і їхня команда знайдуть спосіб склеювання разом.

Довідкова інформація:

Компанія «Хенкель» представляє на світовому ринку провідні бренди і технології у трьох основних напрямках: «Миючі та чистячі засоби», «Косметика», «Клейові технології». Заснована в 1876 році, компанія «Хенкель» займає лідируючі позиції в світі, як у споживчому, так і в промисловому секторі завдяки таким відомим брендам як Persil, Schwarzkopf і Loctite. У компанії «Хенкель» працює близько 47000 співробітників. У 2013 фінансовому році об'єм продажів компанії «Хенкель» перевищив 16,4 млрд. євро, скорегований операційний прибуток склав 2,5 млрд. євро. Привілейовані акції Хенкель входять в індекс фондового ринку Німеччини DAX.

В Україні компанія «Хенкель» представлена двома юридичними одиницями – «Хенкель Україна» і «Хенкель Баутехнік (Україна)». Найбільш широко відомі такі бренди компанії: миючі та чистячі засоби – Persil, Pur, Bref, Silan, Perwoll, Rex, Losk; косметика і засоби особистої гігієни – Fa, Taft, Sсhauma, GlissКur, Palette, Brillance, Natural&Easy, Diademine; будівельні суміші, побутові і шпалерні клеї – Ceresit, Thomsit, Момент, Metylan, Makroflex; промислові клеї і засоби для обробки поверхонь – Teroson, Liofol, Dorus, Technomelt, Optal, Loctite.

Похожие пресс-релизы