pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Директор з персоналу «Київстар» серед лідерів в «Рейтингу кращих HR-директорів України»

ПРЕС-РЕЛІЗ

17 червня 2014 р.

м. Київ

Директор з персоналу «Київстар» серед лідерів в «Рейтингу кращих HR-директорів України»
Олена Кропив'янська, директор з персоналу та розвитку організації «Київстар», визнана одним з кращих HR-директорів в Україні.
17 червня 2014 - В рамках HR Business Wisdom Summit відбулося нагородження «Рейтингу кращих HR-директорів України».
Почесне друге місце в загальному рейтингу і перше місце в категорії «Медіарезонанс» посіла директор з персоналу та розвитку організації «Київстар» Олена Кропив'янська.

Видавництво Ekonomika Communication Hub вже другий рік поспіль проводить голосування для визначення кращих HR-директорів в нашій країні. У поточному році рейтинг складений порталом Delo.ua на підставі триступеневої системи оцінки. Сума балів кожного учасника формується з трьох складових: 25% становлять голоси, отримані в рамках онлайн-голосування на порталі Delo.ua, 25% – дослідження медіарезонансу діяльності учасників незалежним моніторинговим агентством NOKs fishes, інші 50% становить оцінка профільних експертів.

«Для мене дуже важливе визнання нашої роботи колегами по ринку. За останні півроку команда «Київстар» пройшла через складний трансформаційний процес переходу до нової операційної моделі. Незважаючи на виклики, з якими щодня зіштовхуються наші співробітники, «Київстар» залишається унікальною командою професіоналів, об'єднаних сильною корпоративною структурою. Приємно, що наші результати відзначають не тільки співробітники, але також експерти галузі HR в Україні», – розповідає Олена Кропив'янська.

Олена Кропив'янська має більш ніж 16-річний досвід роботи в сфері HR. У команді «Київстар» Олена працює з 2004 року.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з кращих в Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину більше 46 тис. кілометрів і ємність зовнішніх каналів більше 620 Гбіт/с. «Київстар» надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» більше 16 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] , www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы