pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Частка смартфонів у мережі «Київстар» досягла 19%

За підсумками травня поточного року кількість комунікаторів у мережі «Київстар» перевищила цифру в 5 млн. 416 тис., це на 51% більше, ніж у травні 2013 року, і на 3% перевищує показники квітня 2014 року.
Все менше абонентів користуються мобільними комунікаторами, що працюють під управлінням операційної системи Symbian. Число даних пристроїв у мережі за травень скоротилося на 1%, а в порівнянні з аналогічним місяцем попереднього року число таких пристроїв скоротилося на 21%. На даний момент у мережі «Київстар» працює трохи менше 1 млн 150 тис. Symbian-пристроїв.
Така ж тенденція характерна для Bada-смартфонів, число яких за рік зменшилося на 7% (травень 2014 р. по відношенню до травня 2013 р.) до трохи більше 168 тис.
«Виробники більше не випускають нові моделі смартфонів під управлінням Symbian і Bada. Тому в найближчі кілька років частка таких пристроїв природними темпами знизиться практично до нуля, остаточно здавши свої позиції найбільш масовій ОС Android, а також популярним платформам iOS і Windows Phone», – коментує Павло Сахно, менеджер з абонентського обладнання «Київстар».
Абоненти «Київстар» продовжують вибирати смартфони на Android та iOS, які в травні поточного року демонстрували впевнене зростання. Так, число Android-смартфонів у мережі перевищило позначку в 3 млн 430 тис. апаратів, що на 138% більше, ніж у травні попереднього року, і на 4% перевищує число таких пристроїв за підсумками квітня 2014 року.
Свого споживача серед абонентів «Київстар» продовжують завойовувати гаджети від Apple. Число цих смартфонів в травні сягнуло майже 490 тис., при цьому зростання склало близько 1% на місяць і 42% в порівнянні з травнем 2013 року.
Число комунікаторів на «наймолодшій» операційній системі Windows Phone поступово наближається до позначки в 180 тис. пристроїв, при цьому щомісячне зростання не перевищило одного відсотка, а річний показник (травень 2014 р. до травня 2013 р.) досяг 23%.
Для підрахунку кількості смартфонів у мережі «Київстар» використовуються критерії, прийняті серед деяких операторів ринку мобільного зв'язку. Так, враховуються тільки ті унікальні пристрої (IMEI), які були активні протягом трьох місяців (з них відправлялися повідомлення, здійснювалися дзвінки, використовувався GPRS). Кожен смартфон враховується тільки один раз за вказаний період.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з кращих в Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину більше 46 тис. кілометрів і ємність зовнішніх каналів більше 620 Гбіт/с. «Київстар» надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» більше 16 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] , www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы