pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Додаток «Перша мобільна допомога» отримує подяки від користувачів

17 червня 2014 р.

м. Вінниця

Додаток «Перша мобільна допомога» отримує подяки від користувачів

Протягом двох місяців з моменту запуску «Першої мобільної допомоги» від «Київстар» вже близько 5 тис. користувачів завантажили цей додаток. Його розробили фахівці клініки «БОРИС» та «Київстар». «Перша мобільна допомога» дозволяє швидко навчитися основним правилам долікарської допомоги, а також отримати іншу важливу інформацію.

«У процесі запуску будь-якого додатку важливим етапом є реакція користувачів. І сьогодні ми вже отримали достатньо відгуків, які ще раз упевнили нас у тому, що такий додаток справді потрібний українцям, – коментує Тетяна Пецько, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності «Київстар». – Люди дякують за програму та високо оцінюють її. Наприклад, на маркеті Google Play додаток має 136 найвищих оцінок із 177 голосів».

Зручним та ефективним додаток робить його контент. Користувачам доступна повна база знань, яку отримують слухачі курсів першої медичної допомоги. Інформація розподілена по 4 розділам: «База знань», «Лікарні», «Аптечка» і «Важливо». Ще один важливий елемент – кнопка екстреного виклику швидкої допомоги (113). Дані в розділі «База знань» структуровані за 15 категоріями, серед яких: перші кроки в ситуаціях, коли проблема невідома, дії при ранах і кровотечах, отруєннях, опіках, утопленнях, інсультах, інфарктах та інших випадках, що вимагають негайної допомоги. Всі матеріали наведені у вигляді текстів та відеоінструкцій.

У рамках кампанії, спрямованої на навчання людей правилам першої долікарської допомоги, мобільним оператором «Київстар» були організовані спеціальні майстер-класи в Одесі та Івано-Франківську.

«Хочеться, щоб екстремальних ситуацій у житті було якомога менше, але, нажаль, інколи вони трапляються. У такій ситуації потрібно діяти максимально швидко, а для цього потрібні знання та навички. Так, на курсах від телеком-оператора «Київстар» було наочно показано, як правильно надавати першу допомогу при кровотечах, – коментує Микола Овчинников, один з учасників курсів долікарської допомоги. – Окремо хочеться відзначити цікаву форму подачі – відеоілюстрації та коментарі до них. Не все, звичайно, вдалося запам’ятати, але саме в цьому мені й допоможе мобільний додаток».

Додаток «Перша мобільна допомога» продовжує соціальну програму «Мобільне здоров'я» від «Київстар», в рамках якої розроблюються зручні та корисні мобільні додатки, що дозволяють користувачу піклуватися про стан здоров’я. У 2013 році українським користувачам вже стали доступні мобільні сервіси «Моя Зірочка» для вагітних, «Моя Зірочка. Перший рік» для батьків з дітьми до 1 року і «Добре Бачу» для профілактики зору. Станом на сьогодні їх завантажили вже понад 55 тисяч користувачів.
«Перша мобільна допомога» – це четвертий додаток у рамках програми «Мобільне здоров'я». Його можна завантажити абсолютно безкоштовно в онлайн-магазині мобільних додатків AppClub від «Київстар» (без плати за трафік), а також в AppStore і Google Play.

Додаток доступний в AppStore (https://itunes.apple.com/ua/app/persa-mobil-na-dopomoga/id863975653?mt=8) і GooglePlay (https://play.google.com/store/apps/details?id = com.kyivstar.firstaid)

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про клініку «БОРИС»
Клініка «БОРИС» – найбільший медичний центр в Україні, оснащений найсучаснішим медичним обладнанням. Клініка має власний парк реанімобілів, операційні, лабораторію, діагностичний центр, поліклініку, стаціонар та амбулаторії з різних напрямків лікування. Клініка «БОРИС» присутня на українському ринку вже 20 років і зараз в ній працюють більше 600 лікарів. Сайт клініки: http://www.boris.kiev.ua/

Довідка про об'єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять українські телекомунікаційні оператори – АТ «Київстар» і ТОВ «Голден Телеком». Об'єднана база клієнтів «Київстар» становить більше 25 млн осіб.
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету в Україні. Мережа GSM/EDGE «Київстар» – одна з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж. «Київстар» надає послуги мобільного та фіксованого зв'язку та передачі даних, у тому числі з використанням технологій широкосмугового інтернету, а також послуги роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
Місія «Київстар» – поліпшувати життя, надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы