pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 5 років безперервної телефонної розмови у підземці Харкова

23 червня 2014 р.

м. Харків

Понад 5 років безперервної телефонної розмови
у підземці Харкова

За підсумками травня у харківському метрополітені абоненти «Київстар» наговорили 2,8 млн. хвилин, а це майже 5 років і 3 місяці безперервної розмови. До того ж, збільшилося й споживання мобільного Інтернету «Київстар». Лише за травень 2014 року абоненти використали понад 900 Гбайт мобільного Інтернету – це приблизно 100 фільмів у високій якості HD.

Харків’яни стали активніше користуватись послугами «Київстар» у метрополітені міста. Зокрема за останній рік тільки обcяги спожитого трафіку мобільного Інтернету збільшився у 3 рази і сягнули рівня місячного споживання понад 900 Гбайт у травні – до слова, цього обсягу вистачило б для скачування понад 100 фільмів у високій якості HD. При цьому, середня швидкість передачі даних за технологією 2G EDGE в підземці становить близько 140 кбіт/сек.

Голосовий трафік теж збільшився: за цей же період харків’яни, спілкуючись у підземці міста, наговорили 2,8 млн. хвилин, що відповідає 5 рокам і 3 місяцям безперервної розмови.

«У харківській підземці якість роботи мережі «Київстар» у пікові години відповідає запланованим рівням. Ми продовжуємо спостерігати зростання мобільного Інтернет-трафіку. Такі показники свідчать, що абоненти «Київстар» задоволені якістю наших послуг і можуть завдяки ній слідувати глобальному світовому тренду: обмінюватись різного формату миттєвими повідомленнями через популярні Інтернет-сервіси та соціальні мережі навіть під час пересування метрополітеном», — зазначив Василь Пантов, начальник департаменту управління якістю «Київстар».

Щороку «Київстар» ретельно готується до збільшення кількості дзвінків та передачі даних в харківській підземці. Якщо в 2001 році базові станції були встановлені лише на двох станціях метро, то сьогодні «Київстар» демонструє стабільну роботу сервісів зв'язку на всіх 29 станціях підземки де встановлено 50 базових станцій. Зв'язок в тунелях забезпечується за рахунок випромінюючого фідеру.
Сьогодні «Київстар» залишається єдиним оператором, що надає свої послуги у харківському метрополітені.

Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з кращих в Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину більше 46 тис. кілометрів і ємність зовнішніх каналів більше 620 Гбіт/с. «Київстар» надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» більше 16 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected], www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы