pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» та Львівська міська рада презентували інформаційну панораму Львова

25 червня 2014 р.

м. Львів

«Київстар» та Львівська міська рада презентували інформаційну панораму Львова

Відтепер з вежі львівської Ратуші можна не лише милуватися старовинним містом. Чотири інформаційні панелі із краєвидами Львова, що відкриваються з усіх сторін оглядового майданчику, допоможуть легко знайти визначні архітектурні та історичні пам’ятки столиці Галичини. Урочисте відкриття інформаційної панорами відбулося 25 червня. Ініціаторами проекту стали Львівська міська рада та національний телеком-оператором «Київстар».

Нову панораму було відкрито в рамках проекту «Туристичне ознакування Львова», який має на меті допомогти львів’янам та гостям міста дізнатися більше про визначні будівлі Львова. Протягом 2012 – 2013 років на львівських кам’яницях було встановлено 35 туристично-інформаційних таблиць єдиного зразка з короткою інформацією про пам’ятку українською та англійською мовами. Найближчим часом планується встановлення ще 9 таких інформаційних табличок.

Під час відкриття Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради, підкреслив своєчасність реалізації проекту: «У такий непростий для країни час люди менше виїжджають закордон, тож у Львові побільшало туристів з різних куточків України. Тому для міста Лева такі проекти, як ця панорама, є дуже важливими, адже вони розвивають галузь ділової гостинності».

Лілія Бережанська, директор ЛКНП «Центр розвитку туризму міста Львова»: «Створення цієї панорами – це частина великого проекту розвитку туристичної галузі у Львові. «Туристичне ознакування Львова» – ще один крок до створення повноцінної туристичної інфраструктури, якою зможе користуватися кожен гість міста, турист, львів'янин, і яка є абсолютно необхідною умовою для підвищення туристичної привабливості українських міст. У багатьох містах Європи є такі панорами, тепер вона є і у Львові – на оновленій, відреставрованій вежі львівської Ратуші».

Проект «Туристичне ознакування Львова» здійснювався за спільною ініціативою управління туризму Львівської міської ради та компанії «Київстар», підтриманою та затвердженою рішенням Львівського виконкому. Він є продовженням системної роботи, яку було розпочато у 2009 році проектом «Створення туристично-інформаційної інфраструктури Львова», що був здійснений у рамках Програми добросусідства TACIS «Польща-Білорусь-Україна».

Як компанія, заснована українцями для українців, «Київстар» постійно бере активну участь у соціальному та громадському житті міст рідної країни. У рамках програми «Поділіться любов’ю до України», започаткованої у 2012 році, в багатьох містах країни з’явилися нові цікаві арт-об’єкти. Так, у Запоріжжі з’явилася арт-алея «Запоріжжя – місто, що надихає», присвячена головним історичним подіям і визначним пам’яткам міста, в Одесі з’явилося «Закохане серце», яке стало найпопулярнішим місцем для розміщення «замочків кохання», в Кіровограді було встановлено арт-інсталяцію «Відкрите серце» – символ любові до рідного міста і Україні, символ Івано-Франківська – міська Ратуша – засвітився кольоровими вогнями завдяки ілюмінації, яку до 350-річного ювілею міста подарував «Київстар». У Львові завдяки підтримці компанії було відновлено «Квітковий годинник» біля Митної площі та відкрито першу чергу проекту «Туристичне ознакування Львова». У 2013 році компанія подарувала Дніпропетровську «Міст закоханих» та відкрила у вересні арт-інсталяцію «Цінності, перевірені часом» у Маріуполі.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».

Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з кращих в Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину більше 46 тис. кілометрів і ємність зовнішніх каналів більше 620 Гбіт/с. «Київстар» надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» більше 16 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] , www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы