pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Футбол круглий рік завдяки нагрівальним кабелям DEVI!

Цими днями весь світ вболіває за свої улюблені команди, спостерігаючи за подіями Чемпіонату Світу у Бразилії. На полі Бразилії – найкращі команди на ультра-сучасних стадіонах з найзеленішим покриттям. Таке покриття необхідно підтримувати будь-де, незалежно від країни чи пори року.

Сучасні спортивні арени вже перетворено на багатофункціональні споруди, де проводяться змагання та інші заходи, незважаючи на погодні умови. Задача номер один – постійна підтримка газону у бездоганному стані протягом року незалежно від сезону. Ця задача реалізується за допомогою електричної системи обігріву, яка є рішенням номер один для футбольних полів.

Система вирішує чисельні задачі. Вони не обмежуються лише захистом покриття від замерзання, але й розповсюджуються на відновлення та підтримку росту трави на газоні. При цьому територіальне розташування футбольного поля та пора року не мають значення.

“Ми бачимо багато нових проектів у світі, що використовують таке джерело опалення для підтримання необхідних умов на спортивних газонах. На багатьох з них вже встановлені або будуть встановлені незабаром рішення DEVI. Це – гарний вибір з точки зору простоти та ефективності” – каже Віктор Драчук, керівник напряму електроопалення DEVI компанії "Данфосс ТОВ".

Основний фактор вибору електричного опалення – простота і доступність системи у порівнянні з іншими рішеннями, де, щоб запобігти ризику її виходу з ладу через погодні умови, необхідно застосовувати додаткове обладнання.

DEVI – світовий лідер у галузі електричного кабельного опалення, спеціалізується на рішеннях обігріву спортивних газонів і у т.ч. футбольний полів. Один з останніх прикладів – стадіон New Konya в Туреччині – найсучасніший комплекс, розрахований на більш ніж 42 тисячі відвідувачів, що підігрівається 44 232 метрами нагрівального кабелю DEVI.

В Україні перше футбольне поле було обладнано системами DEVI ще у 1999 році у Кривому Розі. Тоді це була принципово нове завдання, яку вимагало нестандартного рішення. Для її реалізації біло виготовлено спеціальне обладнання, що дозволило зробити укладку нагрівального кабелю на потрібній глибині, з мінімальним пошкодженням трав’яного газону. Через два тижні після укладки нагрівальних елементів поле було готово до проведення матчів.

Деякі приклади використання кабельних нагрівальних систем для спортивних об’єктів в Україні
• Футбольне поле стадіону "Олімпійський" (колишній "Локомотив") у м. Донецьку обладнано нагрівальною системою підігріву трав’яного газону. Система сніготанення встановлена на покрівлі над глядацькими трибунами.
• Київський республіканський стадіон НСК «Олімпійський». Під час реконструкції стадіону до ЄВРО-2012 на ньому були встановлені електричні кабельні нагрівальні системи сніготанення на рампах, покрівлі, у дренажних лотках та водостоках тощо.
• На стадіоні «Донбас Арена» у м. Донецьку реалізовано обігрів майданчиків виходу на поле, що забезпечує безпечний вихід футболістів, персоналу та безпроблемний виїзд техніки на поле. Також установлена система сніготанення на покрівлі, у дренажних лотках, водостоках.
«Це далеко не всі приклади використання кабельних нагрівальних систем. В Україні багато спортивних об’єктів обладнано системами DEVI для підтримки необхідного температурного режиму, комфорту та безпеки в холодну пору року. Завдяки цьому такі об’єкти функціонують, не зважаючи на погодні умови», – коментує Віктор Драчук.

Довідка:
Торгова марка DEVI була заснована у 1942 році и за весь період свого існування пройшла шлях від приватної фірми-майстерні до крупного промислового підприємства, що виробляє та експортує рішення кабельного обігріву у 65 країн світу. У період об’єднання з великою датською промисловою групою Danfoss Group у 2003 році DEVI займала стабільну позицію новатора у галузі кабельних електричних систем обігріву для внутрішніх та зовнішніх установок.
В Україні ТМ DEVI представлена з 1994 року і сьогодні є найбільш популярною у своєму сегменті. У квітні 2011 року в результаті тестування, проведеного Науково-дослідним центром незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ", продукція DEVI отримала знак якості "Відмінно".

Контакти:
www.devi.ua
Тел.: +38 044 461 87 02
Факс: +38 044 461 87 07

Похожие пресс-релизы