pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк забезпечив медичним обладнанням вже 35 лікарню в Україні

Діамантбанк в рамках Всеукраїнської соціальної програми «Подумай про життя!» забезпечив Хмельницький міський перинатальний центр новим сучасним медичним обладнанням, необхідним для порятунку дитячих життів. Таке обладнання для пологового будинку було вкрай необхідне. Щороку тут народжується близько ста недоношених малюків. Всі вони потребують відповідної допомоги та особливого догляду.

За словами головного лікаря закладу, Андрія Ропотана, нове оснащення має значно вищий рівень, аніж те, яким донині користувалися лікарі, і стане в нагоді медикам. Медики щоденно сподіваються на допомогу від небайдужих людей.

Мета благодійної програми «Подумай про життя!» – звернути увагу громадськості та вирішити проблему нестачі медичного обладнання в українських лікарнях.

Кожен бажаючий може приєднатися до соціальної програми Діамантбанку та зробити свій внесок у придбання сучасного обладнання для порятунку життів недоношених немовлят.

В Діамантбанку відкрито рахунок для благодійної допомоги пологовим будинкам: р/р 29092910093411 в ПАТ «Діамантбанк», МФО 320854, код ЄДРПОУ 23362711. Призначення платежу «Інша кредитна заборгованість. Подумай про життя ». Банк готовий надати всі фінансові документи, що підтверджують цільове використання коштів і запросити на церемонію передачі обладнання.

Отримати всю необхідну інформацію з питань, пов’язаних із програмою «Подумай про життя!», Ви можете, надіславши повідомлення на адресу [email protected]

Нагадаємо, що від початку реалізації Всеукраїнської програми «Подумай про життя!» Діамантбанк забезпечив необхідним медичним обладнанням 35 лікарні у 20 містах України.

Похожие пресс-релизы