pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Придбай смартрегулятор DEVIregTM Touch та отримай планшет у подарунок

З 1 серпня по 31 жовтня 2014 року у мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» відбудеться акція від виробника систем «Тепла підлога» DEVI для покупців смартрегуляторів DEVIregTM Touch.

DEVIregTM Touch – найсучасніший та найпопулярніший в Україні та світі терморегулятор для керування системою «Тепла підлога», що дозволяє створити індивідуальні комфортні умови у будь-якому приміщенні та відповідає вимогам енергоефективності. Показники енергозбереження DEVIregTM Touch до 12% перевищують показники його аналогів.

Для участі в акції необхідно придбати смартрегулятор в одному з гіпермаркетів «Епіцентр», сфотографувати та відправити фото чека і свій номер телефону на e-mail: [email protected]. Чек візьме участь у розіграші планшета, який відбудеться на початку наступного місяця. Приз буде переданий переможцю лише за наявності оригіналу чеку. Розіграш призу буде проведено за допомогою www.random.org Протягом акції розіграш планшету відбудеться тричі – у вересні, жовтні та листопаді.

Деталі акції – на сайті www.devi.ua

Додаткова інформація про DEVIregTM Touch
DEVIregTM Touch дуже надійний і не потребує обслуговування. На нього розповсюджується найкраща гарантія – 5 років. Для встановлення смартрегулятора не потрібні спеціальні навички. Достатньо переглянути відео з монтажу тривалістю 30 секунд, що детально демонструє процес монтажу крок за кроком. Віртуальна модель DEVIregTM Touch є на сайті www.touch.devi.com

Довідка
Торгова марка DEVI була заснована у 1942 році и за весь період свого існування пройшла шлях від приватної фірми-майстерні до крупного промислового підприємства, що виробляє та експортує рішення кабельного обігріву у 65 країн світу. У період об’єднання з великою датською промисловою групою Danfoss Group у 2003 році DEVI займала стабільну позицію новатора у галузі кабельних електричних систем обігріву для внутрішніх та зовнішніх установок.
В Україні ТМ DEVI представлена з 1994 року і сьогодні є найбільш популярною у своєму сегменті. У квітні 2011 року в результаті тестування, проведеного Науково-дослідним центром незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ", продукція DEVI отримала знак якості "Відмінно".
DEVI надає унікальну 20-річну гарантію DEVIwarranty на електричні нагрівальні кабелі та мати. Вона розповсюджується не лише на продукцію, але й на вартість монтажу та матеріалу покриття підлоги, за умови виконання робіт авторизованим монтажником при наявності гарантійного сертифікату на обладнання з печаткою компанії-продавця.

Контакти:
www.devi.ua
Тел.: +38 044 461 87 02
Факс: +38 044 461 87 07

Похожие пресс-релизы