pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

УКРГАЗБАНК пропонує новий депозит «Справа честі»

УКРГАЗБАНК запроваджує новий депозит «Справа честі», який дозволить кожному вкладнику долучитися до благодійної ініціативи та допомогти в лікуванні та реабілітації наших мужніх співвітчизників, які постраждали під час військових дій.

Згідно з умовами нової пропозиції, 1% річних від суми такого депозиту, УРГАЗБАНК щомісячно направлятиме на рахунок Міністерства оборони України (код ЄДРПОУ 00034022, МФО 820172, 31257304218611) для благодійної допомоги. Кошти будуть направлені на надання повної, кваліфікованої та спеціалізованої медичної допомоги пораненим в зоні АТО, які поступають у військові госпіталі та для закупівлі лікарських засобів, виробів медичного призначення для повного та максимального забезпечення медичним майном військових частин АТО.

Відсоткова ставка за депозитом «Справа честі» становитиме до 19,5% річних, залежно від строку його розміщення. Депозит можуть розміщувати фізичні особи у національній валюті України.

«Я впевнений, що нашу ініціативу підтримають інші банки. Хочу відзначити, що 1% від суми депозиту не списується з клієнтських коштів. Ми даємо клієнтові вибір - погодитися на стандартний депозитний продукт або на депозит «Справа честі», але зі ставкою нижче на 0,5%. Якщо громадяни самі бажають допомогти армії, тоді ми додаємо ще 0,5%. Думаю, що спільними зусиллями нам вдасться забезпечити поранених солдатів всім необхідним» - зазначив Сергій Мамедов, Голова Правління АБ «УКРГАЗБАНК».

Похожие пресс-релизы