pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сергій Мамедов привітав військових Житомирської 95-ї аеромобільної бригади

Голова Правління АБ «УКРГАЗБАНК», засновник Благодійного фонду «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Сергій Мамедов привітав військових Житомирської 95-ї аеромобільної бригади з Днем високомобільних десантних військ України.

«Хочу щиро привітати та подякувати усім військовим, які віддано захищають нашу державу. Ваша мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою. Захищаючи свою батьківщину, Ви показали незламність свого духу та патріотизм, якого ще не бачив світ. У цей день хочу побажати сили та мужності нашим військовим, а усім матерям, дружинам та дітям - дочекатися своїх героїв живими та неушкодженими та назавжди забути про страх війни.

У свою чергу ми використаємо усі свої можливості та сили, щоб допомогти пораненим під час бойових дій у зоні АТО на сході нашої країни. Упевнений, що сім’ї загиблих героїв не можуть бути забутими та залишеними один на один із власним горем, адже це не лише їх особисте горе, це - біль усієї України, кожного її громадянина. Саме такими родинами та військовими, які потребують лікування, буде опікуватися наша благодійна ініціатива «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», - повідомив засновник благодійного фонду, Голова Правління АБ «УКРГАЗБАНК» Сергій Мамедов.

Нагадаємо, УКРГАЗБАНК та БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» розпочали збір коштів на медичну допомогу пораненим Житомирської 95-ї аеромобільної бригади під час участі в АТО та матеріальну підтримку родинам загиблих у бойових діях.

Похожие пресс-релизы