pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» посилив захист мережі

15 серпня 2014 р.

м. Київ

«Київстар» посилив захист мережі

У квітні-червні системи захисту «Київстар» запобігли понад 10 тисячам спроб віддаленого несанкціонованого доступу до елементів мережі. Сучасні рішення, власні унікальні розробки і швидке реагування на загрози, надійно захищають мережу «Київстар» від сторонніх втручань, та забезпечують збереження персональних даних клієнтів.

Мережа «Київстар» побудована за схемою із захистом трафіку від прослуховування сторонніми робочими станціями або пристроями, які підключаються із зовні. Важливим компонентом системи захисту є потужний моніторинговий центр, де у режимі реального часу цілодобово ведеться спостереження за роботою кожного елемента мережі. Будь-які підозрілі спроби віддаленого або прямого доступу до комутаторів чи інформаційних баз, одразу виявляються та блокуються.

Останнім часом системи захисту «Київстар» зафіксували зростання спроб втручання в роботу мережі, які здійснюються головним чином із –закордону. Так, у квітні-черні було виявлено і попереджено понад 10 тисяч таких випадків. Останній безпрецедентний випадок був у Криму, коли озброєні люди увійшли до офісу компанії і розпочали встановлювати своє телекомунікаційне обладнання. При цьому Центр керування мережею у Києві одразу виявив спробу несанкціонованого приєднання до комутаційних систем. Через пряму загрозу безпеки усієї інфраструктури і усіх абонентів, «Київстар» негайно прийняв рішення про відключення мережі у Криму від своїх основних систем зв’язку.

«Київстар» використовує найпередовіші телекомунікаційні рішення для захисту мережі. Серед них - промислові системи, такі, як «антиспам-фільтри» для закордонного та національного трафіку, а також власні інновації.

Одне з таких рішень - інтелектуальна платформа для «маскування» номерів ідентифікації абонентів (IMSI), яка є розробкою спеціалістів «Київстар».. Завдяки цьому рішенню, комутатори інших телеком мереж, що обмінюються сигналами з обладнанням «Київстар», не отримують реальної інформації про місцеперебування абонентів. Отже, зловмисники не можуть перехоплювати дзвінки абонентів, або перенаправляти їх на своє обладнання з метою прослуховування.

Андрій Дереча, начальник відділу економічної безпеки «Київстар»: «наші клієнти можуть бути спокійні: спеціалісти «Київстар» виявляють та попереджають усі телекомунікаційні загрози та спроби несанкціонованих втручань. Вимоги до безпеки особливо зросли із початком в Україні антитерористичної операції. У багатьох гарячих точках «Київстар» став єдиним оператором, який забезпечує зв’язок, і багато бійців Нацгвардії та регулярної армії користується нашими sim-картками. Це зобов’язує нас бути особливо пильними».

У першому кварталі 2014 телеком регулятор (НКРЗІ) здійснював аудит захищеності мережі «Київстар» Згідно з висновками комісії, несанкціонованого зняття інформації, порушень конфіденційності даних абонентів, незаконної обробки інформації, а також поширення відповідних даних в мережі «Київстар» не встановлено. Під час перевірки комісія зробила висновок, що іноземні компанії доступу до обладнання «Київстар» не мають.

Захист мережі від сторонніх втручань – одна з важливих складових роботи «Київстар». Компанія забезпечує конфіденційність персональних даних клієнтів, і високий рівень захищеності усіх сервісів.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы