pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Вишиванка стала світовим трендом

Сайт trendhunter.com створив канадець Джеремі Гатч. Мета проекту – відстежувати і публікувати актуальні тенденції, роблячи акцент на тих об'єктах і темах, які незабаром стануть глобальним світовим трендом.
Однією з гарячих тем пошуковика нових трендів став проект «Київстар» «Створи фамільну вишиванку», приурочений до Дня вишиванки. Цей проект – успішний приклад того, як за допомогою сучасних технологій та соціальних медіа можна звернутися до теми національних традицій, об'єднати людей і зміцнити їх національну самоідентифікацію. І факт появи публікації про проект на trendhunter.com є свідченням того, що український тренд вийшов на глобальний рівень.
У проекті «Створи фамільну вишиванку» компанія «Київстар» успішно використала інтерактивні інструменти для об'єднання співробітників навколо національних традицій і цінностей. Проект був представлений у вигляді онлайн-ательє, яке дозволяє створити свій власний, індивідуальний дизайн вишиванки. Авторам тих дизайнів, які отримали найбільшу підтримку в соцмережах, були подаровані виготовлені вручну вишиванки. Проект «Створи фамільну вишиванку» став наймасштабнішим за 4 роки святкування Дня вишиванки. Натхненниками проекту виступили співробітники компанії, а до участі в ньому долучилися не лише працівники компанії, але і члени їх сімей.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы