pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Пільговими умовами для міжнародних дзвінків користуються вже мільйон абонентів «Київстар»

26 серпня 2014 р.

м. Київ

Пільговими умовами для міжнародних дзвінків користуються вже мільйон абонентів «Київстар»

За останні три місяці – з травня по серпень – кількість користувачів послуги і однойменного тарифного плану «Улюблена країна» збільшилася на 100% і склала 1 мільйон абонентів. Традиційно найпопулярніші напрямки для дзвінків – Італія, Польща, США, Росія, Іспанія, Канада та Чехія.

Користувачі послуги щодня наговорюють з друзями за кордоном близько 2,5 мільйонів хвилин. Найулюбленіший день тижня для спілкування із закордонними знайомими – неділя. Трафік в цей день зростає на 25-30%.

«Київстар» запустив послугу і тарифний план «Улюблена країна» в грудні 2013 року, і з тих пір її користувачі наговорили вже 250 мільйонів хвилин, а це майже 475 років безперервного спілкування.

Максим Дерев'янко, менеджер з ціннісної пропозиції «Київстар», коментує: «Як людині, котра стояла біля витоків створення даної послуги, мені дуже приємно спостерігати за семизначними показниками і в кількості користувачів, і в трафіку. На мій погляд, основною причиною, за якої українці обирають «Улюблену країну», є її простота та прозорість: у ній відсутні будь-які обмеження у хвилинах, приховані абонентські плати, немає поділу на міські та мобільні напрямки».

«Улюблена країна» дозволяє вибрати одну країну для дешевого спілкування з рідними і друзями, які проживають за кордоном. Вибрати можна одну з 35 країн. Найдешевші тарифи – 12 коп. за хвилину спілкування – «Київстар» пропонує для дзвінків у Канаду, США, Китай, Індію, Росію. Тариф на дзвінки в європейські країни становить 0,59 грн./хв. Вартість дзвінків у Туреччину, Грузію та Таїланд становить 1,19 грн./хв.

Послуга доступна для клієнтів передплаченої та контрактної форм зв'язку. Підключити «Улюблену країну» дуже просто – для цього достатньо відправити USSD-запит *222*ХХХ#, де ХХХ – телефонний код країни. Замовлення «улюбленої» країни коштує 5 грн. Плата за з'єднання становить 0,99 грн. Тарифи вказані у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы