pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Екологи-юристи 13 країн звернулись до колег з Росії та світу із закликом сприяти припиненню військового конфлікту на Сході

Екологи-юристи 13 країн світу (зокрема України, США, Канади, Польщі, Швеції, Іспанії, Німеччини, Угорщини, Грузії, Вірменії, Мексики, Молдови, Білорусії) по завершенню симпозіуму у Львові оприлюднили заяву, в якій рішуче засудили військові дії на Сході України та роль Росії в цих подіях. Екологи відзначають, що військові дії несуть загрозу для біорізноманіття в зоні АТО. Адже бої тривають на території кількох заповідників. Текст заяви:

20-21 вересня 2014 року у Львові за участю представників 13 країн відбувся міжнародний симпозіум "Права людини та довкілля в новій Україні: на честь професора Світлани Кравченко". За нинішніх умов, коли базові принципи міжнародного права та цінності людського життя опинились під загрозою, учасники симпозіуму відчувають гостру потребу поділитись оцінкою того, що відбувається.

Шкоду довкіллю територій, які опинились в зоні військових дій, а також транскордонний вплив, ще слід оцінити. Але вже зараз очевидно, що перебільшені амбіції російського керівництва несуть загрозу для біорізноманіття екомереж, водних ресурсів, та сталого розвитку загалом. Затоплення шахт, обстріли хімічних підприємств, що спричиняє викиди хімічних речовин, та загострення санітарно-епідеміологічної ситуації створюють реальну загрозу екологічної катастрофи.

Закликаємо юристів-екологів з усього світу зробити все можливе, щоб зупинити російську агресію в Україні. Ми розуміємо, що в деяких країнах, включаючи Росію, в умовах обмеження свободи слова та прав людини, юристи-екологи, які виступають проти такої агресії, зазнають великих ризиків. Проте ми сподіваємось на солідарність з юристами екологами в цьому регіоні і в усьому світі у справі утвердження ідей миру та взаємної поваги.

Ми, учасники міжнародного симпозіуму рішуче засуджуємо війну і закликаємо до негайного припинення військових дій та руйнування і закликаємо колег юристів-екологів з Росії та в усьому світі засудити руйнівний вплив агресії на Україну та її довкілля.

Контактна особа для ЗМІ щодо заяви:
Ганна Хомечко, організація «Екологія Право Людина»(067)128-26-74

Похожие пресс-релизы