pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

День визволення Хорольщини від німецького-фашистських загарбників в рік нового українського протистояння

Хорол, 19 вересня – цього дня Хорольщина відсвяткувала 71-у річницю з дня визволення від німецько-фашистських загарбників.

Не залишили цю дату без уваги й представники градоутворюючого підприємства Хорольщини – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів». І від самого ранку, без зайвих урочистостей та зібрання публіки довкола, віддали шану невмирущому подвигу, данину вдячності героям війни 1941-1945 рр. покладанням квітів. Від братської могили на своєму мікрорайоні, Меморіального комплексу «Хорольська яма» долучились й до головного меморіалу міста, куди для вшанування пам’яті про героїв, які принесли мир на рідну землю ціною власного життя, прийшло безліч хорольців.

Серед учасників урочистого мітингу у підніжжя Меморіального комплексу „Вічний вогонь“ керівники району та міста, ветерани, представники підприємств, установчих організацій, громадськість.

Окрім ветеранів, серед натовпу людей й інший особливий гість – вчитель в минулому, а нині учасник антитерористичної операції на сході України Цегельник Сергій Миколайович. Саме його слова стали кращим вітанням. А його сором’язливість та щирість неабияк розчулили присутніх:

«Шановні ветерани, гості, жителі міста Хорола! Дозвольте від імені військовослужбовців, які зараз знаходяться в зоні АТО привітати Вас з цим святом - з Днем визволення Хорольщини від німецько-фашистських загарбників.

Як колишній вчитель, хочу подякувати всім присутнім дітям, які прийшли вшанувати пам'ять загиблим солдатам. Я ціную Ваш патріотизм!
Шановні ветерани, низький Вам уклін від імені наших солдатів, від імені людей, від імені дітей! Дякую Вам за те, що захистили нас, визволили нашу Хорольщину. Я хочу сказати усім Вам, що ми, знаходячись на Сході України, збережемо нашу недоторканість і цілісність від будь яких загарбників! І ще від імені хлопців, які разом зі мною знаходяться зараз там, подякувати сім’ям, волонтерам, які допомагають, приїжджають до нас не боячись ризику. Велике Вам дякую!
Слава Україні!»

Цей рік ввійде у світову історію, як рік українського протистояння, рік боротьби за незалежність держави. На частині території країни, не зважаючи на перемир’я, ідуть бої. Тисячі мужніх чоловіків знову, як і в роки ВВВ, стали на захист вітчизни. Хорольщина теж має своїх героїв - 52 військових з Хорола разом із іншими громадянами України виборюють для держави право на існування, на її самостійність та незалежність.

Наша повага та вдячність усім героям! Низький уклін!

Похожие пресс-релизы