pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Волонтери «Київстар» допомогли забезпечити швидкими українських бійців і жителів Сходу

23 вересня 2014 р.

м. Київ

Волонтери «Київстар» допомогли забезпечити швидкими українських бійців і жителів Сходу

Волонтерська організація «Народний тил» та активісти «Київстар» передали до польових госпіталів 2 обладнані карети швидкої допомоги.

Активісти «Київстар» допомогли волонтерській організацій «Народний тил» підготувати 2 карети швидкої допомоги для польових госпіталів в зоні АТО. Швидкі забезпечені всім необхідним обладнанням для надання невідкладної медичної допомоги. Обладнання кожної швидкої включає в себе: набір надувних шин, апарат штучної керованої вентиляції легенів і оксигенотерапії, кардіодефібрилятор, ноші медичні та додаткові багатофункціональні ноші з фіксаторами шиї та голови.

Задля закупівлі обладнання і передачі гуманітарної допомоги для Сходу України співробітники «Київстар» протягом серпня збирали більше 200 000 гривень. Зі свого боку, компанія «Київстар» подвоїла суму, зібрану співробітниками. В результаті загальний внесок на гуманітарні та медичні потреби досягнув 460 000 грн.

«З колегами з «Київстар» ми знайомі по проектах бізнесу. А цього разу ми об'єднали зусилля, щоб зробити добру спільну справу - допомогти тим, хто зараз знаходиться на Сході отримати необхідну домогогу лікарів»,- відзначив Дмитро Бондар, представник Волонтерського об'єднання «Народний тил».

Підтримка тих, хто зараз знаходиться на Сході країни є довгостроковою задачею для «Київстар». З цією метою в компанії було створено Волонтерську Раду – добровільне об’єднання 12 співробітників з різних міст України. Основне завдання Волонтерської Ради – визначення переліку необхідних гуманітарних товарів, забезпечення закупок і контроль за їх передачею.

«Ми вийшли на новий рівень допомоги. Тепер ми підтримуємо не тільки наших хлопців, які були призвані чи пішли добровольцями в регулярну армію, а всіх українських бійців, а також жителів Сходу. Найближчим часом буде обладнано ще декілька реанімаційних автомобілів. Я пишаюся, що працюю поруч з такими колегами, які не залишаються осторонь в такі часи», – відзначила Ксенія Кекерчені, член Волонтерської Ради «Київстар».

Оператор також потурбувався про те, щоб населення Донецької та Луганської областей мало змогу користуватися мобільним зв'язком навіть в ситуації, коли на рахунку немає коштів. Для цього був створений спеціальний тарифний план з безкоштовними дзвінками та інтернетом на території Донбасу.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про «Народний Тил»:
Волонтерське об'єднання «Народний тил» займається координацію зусиль волонтерів, збором та розподіленням благодійних пожертв на потреби фронту. Крім того, волонтери активно допомагають пораненим бійцям. Зробити свій внесок в допомогу українськім бійцям ви з можете через групу «Народний тил» у Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B...

Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы