pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ТМ Walkmaxx - офіційний спонсор чемпіонату України з важкої атлетики

Німецька ТМ Walkmaxx, що спеціалізується на виробництві особливого взуття стала офіційним спонсором чемпіонату України з важкої атлетики 2014, що пройде з 16 по 19 жовтня в місті Городок, Хмельницької області.

Чемпіонат з важкої атлетики визначить найсильніших спортсменів України і є відбірковим для участі важкоатлетів у ліцензійному Чемпіонаті світу.

Загалом у змаганні візьмуть участь біля 300 учасників, серед яких відомі спортсмени, олімпійські Чемпіони, громадські діячі, представники міжнародних Федерацій важкої атлетики та представники влади і профільних Міністерств.

«Метою нашої діяльності є сприяння добробуту людей, через популяризацію культури здорового способу життя та підтримку спортивних заходів. Саме тому, Walkmaxx в Україні розділяє ініціативу організаторів чемпіонату України з важкої атлетики та має за честь стати офіційним спонсором змагань.», – зазначила Олена Ганжа, бренд-менеджер ТМ Walkmaxx в Україні.

Нагадаємо, ТМ Walkmaxx - це німецький бренд, який представлений на українському ринку компанією ТОВ «Студіо Модерна» та спеціалізується на виробництві особливого взуття, завдяки якому, мільйони людей у Європі з кожним кроком поліпшують свій фізичний стан, а інноваційні розробки сприяють профілактиці плоскостопості, підтягненню м’язів та допомагають зробити поставу рівною. Сьогодні взуття Walkmaxx - це 5 років довіри, присутність у 20 країнах Європи, мільйони задоволених споживачів, 150 тисяч з яких – українці.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи з представництвами в 21 країні світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы