pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Зменшення норм споживання газу негативно вплине на споживачів пільгових категорій

1 жовтня 2014 року введена в дію Постанова Кабінету Міністрів України № 409, згідно якої зменшено норми споживання газу для населення. Тепер значній частині споживачів, які мають пільги та субсидії, доведеться сплачувати за газ більше. Це пов’язано з тим, що держава компенсуватиме їм вартість газу в межах нових норм, які зменшені в 1,5-2 рази.
Сьогодні з 405 тисяч абонентів ПАТ «Дніпрогаз» близько 25% споживачів користуються пільгами та 5% – субсидіями. Саме ці категорії громадян найбільше відчують на собі негативні моменти нововведення уряду.
Від зменшення норм споживання найбільш постраждають споживачі, які мешкають у багатоквартирних будинках та використовують природний газ для індивідуального опалення. Їм доведеться або значно економити на опаленні, або сплачувати решту газу за повною вартістю, яка суттєво збільшена з 1 травня 2014 року.
«Споживачі, що користуються пільгами, до початку опалювального сезону мають вирахувати обсяг газу, на який буде поширюватись державна компенсація. Це можна зробити як самостійно, так і звернувшись за допомогою до абонентської служби ПАТ «Дніпрогаз». Перевитрати встановлених норм та зменшення розміру компенсації можуть стати причинами накопичення боргу з боку споживачів, - говорить перший заступник Голови Правління – головний інженер ПАТ «Дніпрогаз» Юрій Безпрозваний.
Після зростання вартості газу загальна заборгованість побутових споживачів м. Дніпропетровська та Дніпропетровського району за послуги з газопостачання перевищує 71 млн. грн. І це з урахуванням того, що пік споживання газу припадає на опалювальний період.

Похожие пресс-релизы