pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Дніпрогаз» занепокоєне можливою дестабілізацією у газовій галузі

Колектив ПАТ «Дніпрогаз» підтримав відкрите звернення керівників газорозподільних підприємств та профспілки працівників газових господарств до уряду України. У листі йдеться про ризики та негативні наслідки, які виникають після введення нових норм споживання газу. Документ підписали голови правлінь 32 газових підприємств.
У ПАТ «Дніпрогаз» згодні з тим, що зменшення урядом в 1,5-2 рази норм споживання природного газу не призведе до його реальної економії, а навпаки – лише погіршить фінансове становище малозабезпечених громадян та поставить під загрозу стабільну роботу регіональних підприємств.
«Працівники ПАТ «Дніпрогаз» зацікавлені у стабільній роботі та її гідній оплаті, аби забезпечувати щоденне безаварійне газопостачання мешканців Дніпропетровська та Дніпропетровського району, - зазначає Голова Правління ПАТ «Дніпрогаз» Світлана Пікінер. – Запроваджені зміни у законодавстві спричинять виникнення заборгованості у розрахунках за спожитий газ, погіршать фінансовий стан підприємства та вплинуть на забезпечення безпеки газопостачання, що викликає у трудовому колективі занепокоєння».
Якщо раніше споживачі Дніпропетровська без лічильників за нормами фіксовано щомісячно оплачували 5,7 мільйонів куб. м газу, то після зниження норм вони оплачуватимуть лише 3,2 мільйони куб. м газу. Але меншим споживання газу не буде. Різниця в 2,5 мільйони куб. м газу ляже на плечі газорозподільної компанії. Задля компенсації отриманої різниці уряду в особі Національної комісії, що здійснює державне регулювання і сфері енергетики та комунальних послуг, доведеться підвищити тариф для всіх інших споживачів.
Керівники газорозподільних підприємств України акцентують увагу на тому, що всі доходи і витрати компаній перебувають під жорстким контролем уряду. Додаткові витрати не передбачені діючими тарифами, а інших джерел доходів, здатних компенсувати таку суму, немає.

Похожие пресс-релизы