pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» у 3-му кварталі 2014:54% зростання дата-трафіку, 4% збільшення кількості клієнтів

Загальна кількість клієнтів мобільного зв'язку «Київстар» перевищила 26,3 млн, а фіксованого інтернету – 0,81 млн. Клієнти збільшили споживання голосових послуг на 4%, мобільного інтернету – на 54%. При цьому середній рахунок клієнта знизився на 3% в мобільному зв'язку, і на 9% у фіксованому інтернеті.

I. ЕФЕКТИВНА РОБОТА В СКЛАДНИХ ЕКОНОМІЧНИХ УМОВАХ
У 3-му кварталі 2014 року кількість клієнтів мобільного зв'язку «Київстар» збільшилася на 4% – до 26,3 млн. Абонентів послуг широкосмугового інтернету для домогосподарств побільшало 12% – до 0,81 млн. Середньомісячні витрати клієнтів (ARPU) мобільного зв'язку знизилися на 3% – до 37 грн., а в «Домашньому Інтернеті» на 9% – до 44,6 грн.
У звітному періоді бізнес компанії відчував вплив негативних макроекономічних факторів і тривалої стагнації телеком-ринку. Витратна складова бізнесу збільшилася через курсові коливання, зростання плати за електроенергію, збільшення вдвічі плати за використання частот, та ін.
Загальні доходи за квартал склали майже 3,2 млрд грн.,на 6% менше, ніж у 2013 р. Незважаючи на складні ринкові умови, «Київстар» зберіг високий рівень маржинальності бізнесу, на рівні 45,5%.
II. ЗРОСТАННЯ ДАТА-ТРАФІКУ НА 54%, В РОУМІНГУ – НА 150%
Споживання дата-трафіку продовжує рости, не дивлячись на відсутність доступу до технологій 3G. У 3-му кварталі 2014 року трафік мобільного інтернету зріс на 54%, а використання інтернету в міжнародному роумінгу – на 150%. За рік кількість смартфонів в мережі «Київстар» збільшилася на 54%. В середньому, абонент, який користується смартфоном, споживає в місяць 290 МБ трафіку, що на 380% більше, ніж в клієнтів зі звичайними телефонами.
У 3-му кварталі 2014 року для клієнтів, які телефонують на інші мережі, запропоновано тариф за спеціальною ціною 0,25 грн. за хвилину, що на 80% менше вартості такої послуги в інших передплачених тарифних планах. Крім того, 20% клієнтів нових тарифних планів користувалися послугами на умовах передоплати за тиждень, що дозволило їм знизити витрати на 20%. Завдяки послузі «Вільний роумінг», абоненти, які користуються зв'язком за кордоном, змогли дзвонити і користуватися інтернетом за 1 грн.
III. ТУРБОТА ПРО БЕЗПЕКУ ТА ЯКІСТЬ МЕРЕЖІ
«Київстар» продовжує інвестувати в модернізацію інфраструктури та підготовку мережі до технологій 3G. Капітальні витрати компанії в звітний період склали 445 млн грн. Звітний квартал ознаменувався безпрецедентними заходами щодо забезпечення працездатності мережі на Донбасі. Понад 1000 базових станцій, які знаходяться на території Донецької і Луганської областей в найкоротші терміни були переключені на вузли зв'язку,розташовані в інших регіонах України. Це дозволило уникнути простою 80-90% обладнання, і у важкий для регіону період «Київстар» зумів забезпечити абонентам зв'язок з рідними та близькими.
Посилена увага приділяється безпеці мережі. В серпні 2014 року «Київстар» відключив обладнання в Криму від усіх інформаційних і технічних систем, у зв’язку із загрозою несанкціонованого втручання у роботу мережі. Надання послуг зв'язку в цій частині України тимчасово припинено.
Для посилення якості зв'язку було побудовано 47 нових базових станцій, встановлено 1 500 нових радіопередавачів; на 106 об'єктах проведено роботи із модернізації та встановлення обладнання, що підтримує технології 3G/LTE. Як результат, якісні параметри мережі покращилися, середня швидкість мобільного інтернету (EDGE) виросла до 160 Кбіт/с.
Для скорочення потоку SMS службового характеру реалізовано перше на телеком-ринку України рішення iCLM. Ця інновація дозволяє регулювати інформаційні розсилки, дозволяючи лише ті, що безпосередньо відносяться до використовуваних клієнтом тарифів і послуг.
IV. ДОПОМОГА СУСПІЛЬСТВУ
В 3-му кварталі 2014 року «Київстар» надав організаціям і фондам, що працюють на сході України, гуманітарну допомогу на суму понад 2 млн грн. У тому числі – три реанімобілі, обладнані сучасними засобами оперативної медицини та реанімації. Жителям Донецької та Луганської областей запропоновано спеціальний тарифний план з нульовою ціною на дзвінки в мережі і мобільний інтернет, що дало можливість 400 тис клієнтам спілкуватися з рідними та близькими навіть за відсутності коштів на рахунку.
«Київстар» продовжує підтримувати українські школи і бібліотеки, і в 3-му кварталі 2014 року підключив до широкосмугового інтернету ще 10 таких установ. На сьогоднішній день послуги широкосмугового інтернету надаються 270 бюджетним школам і бібліотекам України.
V. ОПЛАТА ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ ДО ДЕРЖБЮДЖЕТУ
У 3-му кварталі 2014 року в бюджет перераховано більше 1 млрд грн. податків і зборів. А всього за 9 місяців 2014 року оператор перерахував державі обов'язкових платежів на суму майже 3 млрд грн., що склало більше 1% всіх зборів, які надійшли до зведеного бюджету України за цей період.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы