pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За 10 місяців 2014 року обсяги споживання газу в Дніпропетровську зменшились на 14 %

У зв’язку зі зменшенням споживання газу в Дніпропетровську та Дніпропетровському районі відповідно скоротилися і об'єми транспортування газу ПАТ «Дніпрогаз». За 10 місяців 2014 року обсяги транспортування газу зменшились на 14,2 % або на 132,3 млн. куб. м. Компанія недоотримала близько 22,2 мільйонів гривень доходів, закладених у тариф на транспортування, що негативно позначиться на її фінансовому стані.
З початку року станом на 1 листопада всіма категоріями споживачів було спожито близько 800 млн. куб. м газу, що на 14,2 % менше порівняно з відповідним періодом минулого року. Так, теплопостачальні підприємства використали менше газу на 22,1 млн. куб. м або на 10,7 %, бюджетна сфера - на 4,5 млн. куб. м (21,3 %), промисловість – на 100,8 млн. куб. м (23,4 %).
Подальше падіння обсягів споживання і транспортування газу і зменшення виручки від його реалізації в умовах загального погіршення економічної ситуації в країні, в тому числі і знецінення національної валюти, падіння ВВП країни, а також зростання процентних ставок загрожують фінансовому становищу компанії. Так, під загрозою опиняться виплати зарплат, робочі місця, своєчасна сплата податків.
«Сьогодні покращити ситуацію дозволить лише коригування тарифів на транспортування, розподіл та постачання природного газу у бік збільшення. Якщо зростає ціна на газ, відповідно повинні зростати і тарифи. Але, не зважаючи на те, що з початку 2014 року ціна на газ в середньому зросла на 60%, тариф на постачання був збільшений лише на 22,6 %, а на транспортування – на 10,5 %», - повідомляє прес-служба ПАТ «Дніпрогаз».
На кінець 2014 року прогнозується зниження обсягу постачання природного газу в Дніпропетровську та Дніпропетровському районі до 1,002 млрд. куб. м. Для порівняння в 2013 році він склав майже 1,21 млрд. куб. м.

ДОВІДКА:
Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» забезпечує природним газом місто Дніпропетровськ і Дніпропетровський район. Щорічно підприємство транспортує понад 1,4 мільярди кубометрів газу.
Система газопостачання Дніпропетровська - це понад 6,9 тисяч км розподільних газопроводів. Споживачами ПАТ «Дніпрогаз» є більше 405 тисяч абонентів Дніпропетровська, близько 3,5 тисяч комунально-побутових об'єктів, 167 бюджетних установ, 361 промислове підприємство. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші.
ПАТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців Дніпропетровська. Штат підприємства налічує близько 2000 чоловік.

Похожие пресс-релизы