pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Дніпрогаз» в 2015 році інвестує в модернізацію газотранспортної системи понад 30 мільйонів гривень

Проект інвестиційної програми ПАТ «Дніпрогаз» на 2015 рік оприлюднений на офіційному веб-сайті підприємства. Згідно Програми заплановані витрати на модернізацію об'єктів газотранспортної системи, підвищення рівня надійності та безпеки газопостачання Дніпропетровська та Дніпропетровського району у наступному році становлять понад 30 млн. грн.
Оприлюднення плану розвитку газотранспортної системи дозволить впровадити нові стандарти об'єктивного та прозорого формування витрат на розвиток газової галузі в регіоні.
Згідно оприлюдненого проекту Програми у 2015 році ПАТ «Дніпрогаз» заплановано реконструкцію розподільних газопроводів на суму понад 1 млн. грн., встановлення понад 6 тисяч побутових лічильників на суму 9 млн. грн., капітальний ремонт 56 споруд газорегуляторних пунктів, придбання сучасних приладів діагностики і обстеження стану газових мереж та впровадження систем протиаварійного захисту систем газопостачання на суму понад 440 тис. грн. Також в інвестиційній програмі передбачаються витрати, спрямовані на підвищення ефективності роботи ПАТ «Дніпрогаз» і якості наданих послуг споживачам природного газу.
«У 2015 році підприємство планує продовжити модернізацію ГТС. Зараз ми зіткнулися з тим, що тарифи на послуги з газопостачання не покривають необхідні витрати на підвищення ефективності роботи газових мереж. Але сподіваємося, що питання забезпечення безпечного постачання газу буде вирішено на державному рівні», - зазначив перший заступник Голови правління – головний інженер ПАТ «Дніпрогаз» Юрій Безпрозваний.
У 2014 році витрати на підвищення надійності роботи ГТС передбачені в розмірі близько 32 млн. грн. Основні роботи вже виконано, інші планується закінчити до кінця поточного року. Не дивлячись на складну економічну ситуацію, тільки своєчасне обслуговування газових мереж допоможе уникнути серйозних перебоїв у поставках газу.
ДОВІДКА:
Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» забезпечує природним газом місто Дніпропетровськ і Дніпропетровський район. Щорічно підприємство транспортує понад 1,4 мільярди кубометрів газу.
Система газопостачання Дніпропетровська - це понад 6,9 тисяч км розподільних газопроводів. Споживачами ПАТ «Дніпрогаз» є більше 405 тисяч абонентів Дніпропетровська, близько 3,5 тисяч комунально-побутових об'єктів, 167 бюджетних установ, 361 промислове підприємство. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші.
ПАТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців Дніпропетровська. Штат підприємства налічує близько 2000 чоловік.

Похожие пресс-релизы