pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українці обирають Dormeo: торгова марка отримала нагороду «Вибір року»

17 листопада 2014 року європейська ТМ «Dormeo» удостоєна престижної нагороди міжнародного фестивалю–конкурсу «Вибір року – 2014» в номінації «Матрац року».

Нагорода «Вибір року» засвідчує загальнонаціональний вибір українських споживачів, що високо оцінили продукцію торгової марки Dormeo, підтверджує статус лідера ринку та високі стандарти якості продукції.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року» - це щорічний загальнонаціональний проект для визначення і подальшої популяризації кращих товарів і послуг в різних категоріях українського ринку. Переможці конкурсу визначаються за допомогою маркетингового дослідження споживчих уподобань, яке проводить компанія «TNS», а результати підтверджуються міжнародним аудитом від компанії «Deloitte», що забезпечує максимальну об’єктивність результатів.

Це вже друга нагорода ТМ «Dormeo» в конкурсі «Вибір року». За результатами 2013 року торгова марка була визнана найкращою у номінації «Матрац року».

Європейська ТМ «Dormeo» успішно працює на українському ринку з 2004 року, виробляючи високоякісну продукцію для сну та дому, а широка асортиментна лінійка торгової марки, яка на сьогоднішній день налічує більш ніж 100 найменувань товарів, здатна задовольнити вимоги найвибагливішого покупця.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Росії і Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы