pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» розпочинає депозитну акцію «Правильний вибір»

З грудня «Кредобанк» пропонує своїм клієнтам новий акційний депозитний продукт «Правильний вибір» зі ставкою від 15% до 20% річних у гривні залежно від терміну розміщення коштів.
За умовами нової пропозиції, вкладники можуть розмістити свої вільні кошти терміном на 1 місяць за ставкою 15% річних. Після закінчення місячного строку клієнт має змогу продовжити вклад ще на місяць і так 5 разів – до 6 місяців. За кожну пролонгацію вкладник отримує +1% річних до ставки. Тобто, ставка за вкладом за другий місяць розміщення складе 16%, за третій – 17%, за четвертий – 18%, за п’ятий – 19%, а за шостий місяць – 20% річних. Якщо вкладник вирішить не продовжувати вклад після закінчення терміну зберігання (повний календарний місяць), усі нараховані за кожен повний місяць знаходження коштів на вкладі відсотки зберігаються.
«Депозитна пропозиція «Правильний вибір» від «Кредобанку» - це не стільки вигідна можливість зберігати кошти у надійному європейському банку та отримати їх будь-коли без втрати нарахованих за повні місяці відсотків, скільки наша подяка лояльним клієнтам – говорить заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Умови нового депозиту винагороджують насамперед наших лояльних вкладників – адже ставка за вкладом зростає пропорційно до терміну його зберігання».

Прес-секретар ПАТ «Кредобанк»
Віктор Гальчинський
Тел. +380(32)298-95-37, +380(67)670-95-83, +380(50)430-08-69
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы