pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Electrolux запрошує у київський «Фокстрот» на майстер-класи

Серія уроків кулінарної майстерності, присвячена створенню святкових страв, пройде у «Фокстроті» в столичному ТРЦ «Art Mall»
Компанія Electrolux і торговельна мережа «Фокстрот» з 19 грудня 2014 року по 15 січня 2015 року у торговельному центрі «Art Mall» по вулиці Академіка Заболотного, 37 проведуть професійні майстер-класи. В унікальному столичному магазині мережі «Фокстрот» в інноваційному форматі «shop-in-shop» в бренд-зоні Electrolux всі бажаючі можуть відвідати такі безкоштовні уроки кулінарної майстерності:
19-21 грудня - готуємо святкове печиво;
27-28 грудня - накриваємо новорічний святковий стіл;
10-11 січня - запікаємо різдвяну качку.
Майстер-класи будуть проходити в 12:00 та 16:00.
Один зі світових лідерів з виробництва побутової техніки Electrolux і до кулінарних заходів підійшов майстерно, коли ангажував професійних шеф-кухарів, які розкриють усі тонкощі технології приготування кращих святкових рецептів і поділяться цінними авторськими порадами з гостями дійств. А готувати з технікою Electrolux буде легко і приємно, адже все в ній продумано для комфорту і натхнення.
Вже в цю п'ятницю в День святого Миколая (19 грудня) - відвідувачі магазину «Фокстрот» в ТРЦ «Art Mall» готуватимуть фігурні пряники Спекуляціус. Це традиційне європейське новорічне частування, яке дарують дітям і яким прикрашають ялинку. Цей символ зимових свят стане прекрасним знаком турботи, який учасники майстер-класу зможуть подарувати своїм близьким. А заодно порадувати себе насиченою новорічними ароматами випічкою і отримати можливість виграти пам'ятні сувеніри від Electrolux.
ТРЦ «Art Mall» підготував для своїх відвідувачів захоплюючу новорічну програму. Так, 20 грудня відбудеться урочисте відкриття Резиденції Діда Мороза з розіграшем призів та святкуванням Дня святого Миколая; 27-28 грудня відбудуться грандіозні новорічні костюмовані бали, на яких володарі найяскравіших образів зможуть виграти приголомшливі подарунки, а на 28 грудня заплановано грандіозне магічне талант-шоу «Новорічний турнір чародіїв».

Довідка: Інноваційний «Фокстрот» формату «Магазин у магазині» в Києві в ТРЦ «Art Mall» нарівні з аналогічним гіпермаркетом мережі, розташованим у львівському ТРЦ «King Cross» став культовим місцем, де постійно проходять цікаві майстер-класи від всесвітньо визнаних виробників техніки. Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Станом на грудень 2014 року в Україні налічується 224 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 116 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає більше 208 000 кв. м. У компанії працює більше 8000 чоловік. Програма лояльності «Фокс Клуб» налічує понад 4,5 млн. покупців. Торговельна мережа «Фокстрот» є лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупок за даними TNS Ukraine, MMI 2010-2014 / 2 ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» демонструє інноваційний підхід до бізнесу через сервіси «Фінансовий супермаркет» і «Фокс Клуб», формат «Shop-in-Shop» і унікальний мобільний додаток «Обирай техніку за допомогою доповненої реальності». «Фокстрот» також відомий на українському ринку як бренд, який дбає про довкілля (соціальні проекти «Зелений офіс», «ЕКОклас») і про безпеку дітей (проект «Школа безпеки»).

Похожие пресс-релизы