«Київстар» – кращий роботодавець телеком-галузі

«Київстар» став лідером телеком-галузі в рейтингу найбільш привабливих роботодавців країни, складеному журналом «Капітал 500».
Традиційно в грудні ділова газета «Капітал» презентує рейтинг 150 кращих роботодавців України. Завдання рейтингу – виявлення кращих умов, що надають українські та міжнародні компанії для ефективної роботи та професійного зростання персоналу. За підсумками рейтингу 2014 року «Київстар» став кращим роботодавцем в телеком-галузі. При цьому в загальному рейтингу компанія зайняла дванадцяте місце серед всіх 150 учасників.
«"Київстар" дійсно відмінний роботодавець, і це не просто слова, це конкретне ставлення компанії до співробітників, починаючи від оплати праці і закінчуючи нюансами корпоративної культури. З одного боку, ми стабільна компанія – і це наш великий плюс. З іншого, у нас високі вимоги до професіоналів, тут по-справжньому комфортно тим, хто любить свою справу, жадає розвитку і досягнень. Ось тому, навіть в ситуації, коли вся телеком-галузь обмежена в розвитку без доступу до останніх поколінь зв'язку, ми знаходимо можливості для інновацій та руху вперед», – розповідає Олена Кропив'янська, директор з персоналу та розвитку організації «Київстар».
«Київстар» є місцем роботи для понад 4 тисяч професіоналів у всіх регіонах України. Індивідуальний план розвитку кожного співробітника передбачає можливість безперервного розвитку та навчання. Середній стаж роботи в компанії складає 7 років, при цьому близько 17% співробітників працюють вже понад 10 років. «Київстар» є частиною міжнародного холдингу VimpelCom – однієї з десяти найбільших телекомунікаційних груп у світі. Вже більше 15 співробітників компанії продовжили свою кар'єру в структурних одиницях міжнародного холдингу за межами України.
Рейтинг кращих роботодавців «Капітал 500» складений за даними анкетування учасників рейтингу – п'ятисот найбільших компаній в Україні. Анкетні дані включали як фінансові показники, так і інформацію про HR-підрозділи компаній. Зведені підсумки анкетування були відкориговані голосуванням експертної ради, що складається з представників вітчизняного HR-ринку, а також голосами студентів трьох київських ВУЗів – Національного університету «Києво-Могилянська Академія», Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua