pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оновлена прошивка розширить функціонал камери OLYMPUS STYLUS 1

Київ, 15 січня 2015 – Компанія OLYMPUS представила комплексне оновлення прошивки, що дозволило розширити функціонал флагмана лінійки компактних камер – OLYMPUS STYLUS 1. Камера, яка стала призером red dot design awards 2014, завдяки оновленій прошивці Firmware Upgrade v2.0 отримала збільшену фокусну відстань, а також розширені можливості (до 22.4 мм*) ширококутної зйомки. Оновлена прошивка також відкриває власникам OLYMPUS STYLUS 1 доступ до креативного потенціалу режимів Interval Shooting і Time Lapse Movie – вони у числі найбільш популярних серед користувачів преміальних камер лінійки OM-D. До переваг оновленої прошивки можна віднести і сумісність з додатком OI.Share v2.5, що дозволяє дистанційно спускати затвор за допомогою смартфона. Нова прошивка доступна для безкоштовного завантаження на сайті OLYMPUS Digital Camera Updater.

D-SLR функції у легкому корпусі

Оновлена прошивка Firmware Upgrade v2.0 дає власникам компактної, високопродуктивної камери OLYMPUS STYLUS 1 можливість робити вражаючі знімки пейзажів, а також фотографувати всередині приміщень, не використовуючи громіздкі аксесуари. Прошивка забезпечує сумісність камери з ультратонким об'єктивом OLYMPUS' Wide Angle Converter Lens (а також адаптером CLA-14), які разом збільшують фокусну відстань до 22.4 мм*, при цьому не впливаючи на світлосилу діафрагми 1:2.8. Фотографи-мандрівники достойно оцінять функцію Step Zoom, яка забезпечує зручну настройку зуму, позбавляючи від незручності зміни об'єктивів з фіксованою фокусною відстанню. Фокусна відстань на екрані Electronic Viewfinder тепер відображається в 35 мм, еквіваленті, з яким знайомі власники D-SLR камер.

Оновлена прошивка розширює і без того довгий список переваг флагмана OLYMPUS STYLUS 1. Зокрема, функція Interval Shooting дозволяє власникам камери робити до 999 знімків з інтервалом у одну секунду протягом 24 годин, даючи можливість фотографувати перехожих або відобразити такі видовищні моменти як, наприклад, рух зірок. Автофокус Target AF забезпечує оптимальну чіткість фокусування, тоді як функція Focus Peaking спрощує ручне фокусування, фарбуючи контури області фокусування у білий або чорний колір.

Для отримання додаткової інформації про камеру OLYMPUS STYLUS 1 відвідайте сайт компанії OLYMPUS: http://www.olympus.ua. Специфікації можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Інформація, розміщена на сайті, є актуальною.

* В 35 мм еквіваленті

Похожие пресс-релизы