pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

НКРЕКП затвердила інвестиційну програму ПАТ «Дніпрогаз» на 2015 рік у розмірі 31 млн. грн.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, схвалила інвестиційну програму ПАТ "Дніпрогаз" на 2015 рік. Загальний бюджет інвестпрограми становить 31 мільйон гривень. Витрати планується спрямувати на модернізацію об'єктів газотранспортної системи, підвищення рівня надійності та безпеки газопостачання Дніпропетровська та Дніпропетровського району.
Основна частина коштів від затвердженої суми буде направлена на реконструкцію розподільних газопроводів, встановлення лічильників газу, капітальний ремонт обладнання на газорегуляторних пунктах, шафових регуляторних пунктах тощо.
Так, у 2015 році ПАТ «Дніпрогаз» заплановано реконструкцію розподільних газопроводів на суму понад 1 млн. грн., встановлення понад 7 тисяч побутових лічильників на суму 9 млн. грн., реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів захисту підземних газопроводів від корозії на суму близько 2 млн. грн., капітальний ремонт 56 споруд газорегуляторних пунктів, придбання сучасних приладів діагностики і обстеження стану газових мереж та впровадження систем протиаварійного захисту систем газопостачання на суму понад 550 тис. грн. Також у інвестиційній програмі передбачаються витрати, спрямовані на підвищення ефективності роботи ПАТ «Дніпрогаз» і якості наданих послуг споживачам природного газу.
«У цьому році підприємство планує продовжити модернізацію ГТС. Зараз ми зіткнулися з тим, що тарифи на послуги з газопостачання не покривають необхідні витрати на підвищення ефективності роботи газових мереж. Але сподіваємося, що питання забезпечення безпечного постачання газу буде вирішено на державному рівні», - зазначив перший заступник Голови правління – головний інженер ПАТ «Дніпрогаз» Юрій Безпрозваний.
Інвестиційна програма ПАТ «Дніпрогаз» ухвалена Постановами НКРЕКП від 25.12.2014 р. № 966 та № 1003. Основними джерелами фінансування усіх передбачених програмою заходів є як амортизаційні відрахування, так і прибуток компанії.
ДОВІДКА:
Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» забезпечує природним газом місто Дніпропетровськ і Дніпропетровський район. Щорічно підприємство транспортує понад 1,4 мільярди кубометрів газу.
Система газопостачання Дніпропетровська - це понад 6,9 тисяч км розподільних газопроводів. Споживачами ПАТ «Дніпрогаз» є більше 405 тисяч абонентів Дніпропетровська, близько 3,5 тисяч комунально-побутових об'єктів, 167 бюджетних установ, 361 промислове підприємство. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші.
ПАТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців Дніпропетровська. Штат підприємства налічує близько 2000 чоловік.

Похожие пресс-релизы