pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» пропонує пільгове обслуговування для новостворених підприємств

«Кредобанк» розпочав програму підтримки новостворених підприємств малого та середнього бізнесу і фізичних осіб-підприємців, в рамках якої нещодавно зареєстровані підприємства та підприємці можуть отримати безкоштовне відкриття та обслуговування рахунку та значно знижені тарифи на розрахунково-касові операції.
Пропозиція спеціального нового цінового плану «Партнерський» діє для підприємств малого та середнього бізнесу та приватних підприємців, що зареєстровані не більш ніж за 3 місяці до дати подачі заяви до банку. Ціновий план включає безкоштовне відкриття рахунку, безкоштовне внесення готівки, а також пільговий тариф у 1 грн. за перекази в межах України та знижені тарифи на операції з купівлі-продажу та переказу валюти і видачу готівки, при цьому щомісячна плата за обслуговування відсутня. Після 6 місяців обслуговування на ціновому плані «Партнерський» клієнт зможе обрати тарифний план, який відповідатиме його потребам.
«Відкривати та вести бізнес у сучасній Україні на сьогодні досить складно. Нова програма «Кредобанку» має на меті підтримати новостворений бізнес у найскладніший – перший період його становлення, оскільки дає їм змогу оптимізувати витрати на якісний банківський сервіс, натомість, спрямовуючи їх в основну діяльність», – говорить в.о. директора департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Сергій Шейка.
На сьогодні «Кредобанк» пропонує суб’єктам малого і середнього бізнесу всі види банківських послуг, у тому числі кредитування, гнучкі умови розрахунково-касового обслуговування та супутні послуги. Клієнтами банку є понад 38 тисяч малих та середніх підприємств по всій Україні.

Похожие пресс-релизы