pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За незаконне використання газу споживач сплатив понад 70 тисяч гривень

Сім’я, що проживає у м. Дніпропетровськ в великому приватному котеджі по вул. Володимирській, незаконно використовувала природний газ, змонтувавши ввід подачі газу на газові прилади повз лічильник газу. Після того, як співробітники газової служби виявили порушення, господарям будинку довелося сплатити 71,4 тисячі гривень, що в 6 разів перевищує суму, яку б вони сплатили, якби використовували газ легально і сплачували за нього за показаннями лічильника.
Родина з трьох осіб, яка проживає у приватному будинку, у 2013 році використала майже 8 тисяч кубометрів газу. Для опалення величезного будинку площею 333,5 кв. м, власники установили два двоконтурні котли. Сума, яку необхідно було сплатити за використаний газ їм здалась завеликою, тому у 2014 році вони вирішила «заощадити» у незаконний спосіб.
У липні 2014 року під час демонтажу лічильника на планову повірку працівники газового господарства виявили, що подача газу до приладів здійснюється при закритому крані перед лічильником. Для розслідування цього інциденту була створена спеціальна комісія, яка провела експертизу приладу обліку газу та зафіксувала незаконне втручання в його роботу.
Загальна сума збитку, що завданий державі, розрахована за період з 28 січня до 28 липня 2014 року і складає 71,4 тис. грн. Мешканці будинку визнали свою провину та сплатили борг у повному обсязі, після чого їм відновлено газопостачання.
Така економія горе-крадіям коштувала надто дорого. Адже, якщо б родина сплачувала за використаний газ за лічильником вона б сплатила за цей період у 6 разів менше, ніж нарахований борг.
Не дивлячись на те, що газівники постійно проводять роботи по припиненню фактів самовільного підключення до системи газопостачання несумлінні споживачі продовжують незаконно підключатись до газопроводів, розкрадаючи державний газ. При цьому вони наражають себе та оточуючих на смертельну небезпеку. Порушення правил безпеки та самоуправство призводять до незворотних наслідків, жертвами яких стають самі ж домовласники.
Розрахунок суми боргу відбувається за нормами споживання з урахуванням опалювальної площі, кількості прописаних осіб та встановлених газових приладів згідно з п. 2.1 Постанови НКРЕ від 29 травня 2003 року № 475 «Про затвердження Порядку відшкодування збитків, завданих газопостачальній або газотранспортній організації внаслідок порушення споживачем природного газу Правил надання населенню послуг з газопостачання».

Похожие пресс-релизы