pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Столичний Водно-інформаційний центр (Музей води) готується зустріти свого 1 500 000- го відвідувача.

Наприкінці цього тижня Водно – інформаційний центр планує зустріти свого 1 500 000-го відвідувача. Хто буде тією людиною, для якої відвідання центру саме в цей день стане приємною несподіванкою?

Екскурсійну групу з 1 500 000-м відвідувачем в холі водонапірної вежі 1876 року побудови зустрічатимуть представники колективу Водно-інформаційного центру.
Ювілейний відвідувач отримає привітання, квіти та запрошення у складі групи ознайомитись з виставкою експозицією Музею води.
По завершенню екскурсії, на ювілейну групу та 1 500 000-го відвідувача в холі підземного резервуару чистої води, де розташована виставка дитячих малюнків з водної тематики, очікуватиме офіційна частина урочистостей.
1 500 000 - ий відвідувач отримає вітання та подарунки: від Київської міської державної адміністрації , КП «Водно-інформаційний центр», ТМ «БонАква» та інших членів клубу друзів Центру.
Після урочистих привітань та інтерв’ю для засобів масової інформації 1 500 000-му відвідувачу буде надана можливість помилуватись зимовою панорамою м. Києва з оглядового майданчика Водно-інформаційного центру який знаходяться на висоті 127 метрів над рівнем Дніпра.

Довідка:
Київський Водно-інформаційний центр створено за ініціативи Київської міської державної адміністрації в тісній співпраці з міністерствами екології Данії та України. Центр відкрито в травні 2003 року під час проведення 5-ї конференції міністрів екології європейських країн.
Основною метою створення центру є інформування громадян про гідросферу Землі та водні ресурси України, їх вразливість та необхідність для життя, технології підготовки безпечної для здоров’я людини питної води в системах централізованого водопостачання та відведення і очистку стічних вод, а також раціональні методи водокористування.

Головним же є надихання відвідувачів думати – глобально, діяти – локально.

Екологічно-просвітницький заклад нового типу розміщений в центрі Києва в парку Хрещатий. Його ознаками стали реконструйовані водонапірні вежі перших споруд централізованого водопостачання міста, яким вже виповнилось більше 140 років.

Виставкова експозиція центру розміщена під землею в старовинному резервуарі чистої води, що чудово зберігся і атмосфера якого налаштовує відвідувачів на сприйняття інформаційного матеріалу.

Водно-інформаційний центр користується популярністю у киян та гостей міста. За час роботи центру його експозицію відвідали майже 1 500 000 - ни киян та гостей міста, більшість з яких діти. У Центрі побували представники 108-ми країн світу.
В Музей води, а саме так центр називають в народі, приходять за необхідною інформацією, відпочити, на побачення, освідчитись в коханні, на весільну фотосесію та інше.
У Водно-інформаційному центрі проводяться не тільки екологічно-просвітницькі заходи, тематичні семінари, конференції, „круглі столи”, а й різноманітні презентації – від книг до музичного відео кліпу, що пов’язані з водою, зйомки відео сюжетів екологічного характеру та навіть дитячого художнього фільму „Давай пограємо”. Традиційним стало проведення днів „відкритих дверей”.
Навряд чи все це стало можливим без участі в житті Центру організацій, що складають клуб друзів Водно-інформаційного центру та самого активного з них – Торгової Марки «БонАква»
Сподіваємось, що зустріч 1 500 000-го відвідувача стане ще однією сходинкою на шляху створення в Україні мережі Водно-інформаційних центрів.

Завітайте до Водно-інформаційного центру!

КОНТАКТНА ОСОБА:
Олександр Береговий
тел.: 044 486-61-23
моб: 067 415-95-88

Похожие пресс-релизы