pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Огляд ринку нерухомості Вінниччини

Ринок нерухомості України переживає не найкращі часи. Аналітики OLX дослідили пропозицію на ринку нерухомості Вінниччини.

2014 року на майданчику OLX зафіксований ріст пропозиції житлової та нежитлової нерухомості у Вінницькій області на рівні 27% порівняно з 2013 роком. Це свідчить не лише про активізацію дій власників, але й про більш часте використання інтернет-майданчиків для пошуку покупців. Найбільш активно пропонували нерухомість в оренду. На 50% виросла пропозиція оренди квартир, удвічі частіше пропонували в оренду приміщення. Мешканці регіону більш охоче виставляли нерухомість для обміну – кількість таких оголошень виросла в 6 разів.

Кількість запропонованих квартир на продаж майже не змінився – ріст склав усього 5%. За рік ціни на житло на вторинці піднялися в гривні в середньому на 76%. Так, у січні 2014 1-кімнатну квартиру у Вінниці можна було придбати за 265 944 грн. Уже в кінці року за подібну квартиру просили 468 339 грн. Хоча в доларовому еквіваленті ціни на житло залишилися на тому ж рівні, а в деяких випадках навіть знизилися.

Менш активно власники продавали свої будинки: 2014 року пропозиція скоротилася на 21% порівняно з 2013 роком. На 11% рідше продавали земельні ділянки.

У цілому за рік структура пропозиції нерухомості в регіоні змінилася. Якщо 2013 року вінничани здебільшого продавали свої квартири, то 2014 року на перший план вийшла оренда житла.

Спад активності спостерігається з початку року. У січні на OLX зафіксовано на 17% менше оголошень про продаж та оренду нерухомості, ніж у грудні 2014 року.

На даний момент на майданчику OLX розміщено понад 32 тис. оголошень про продаж та оренду житлової та нежитлової нерухомості у Вінницькій області. 90% пропозицій (біля 29 тис. оголошень) стосуються міста Вінниці.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 10 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, червень 2014 року). Кожен п'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Похожие пресс-релизы